Celostni pristop k digitalnemu marketingu s poudarkom na dolgoročni rasti

Uspeh na spletu je neposredno povezan z dobro izdelano strategijo, katere cilj je dolgoročna rast in nadgradnja digitalnih marketinških aktivnosti. S celostnim pristopom in lastno metodologijo se pomaga podjetjem doseči zastavljene cilje in poslovno rast. Pri tem pa se skrbi tudi za optimalno izdelavo spletnih strani, ki postane pomembno prodajno orodje na spletu.

Izdelava spletne strani poteka tako, da se cilji podjetja osredotočijo na proces načrtovanja spletne strani. Gre za najpomembnejši korak pri prenovi spletne strani in sodelovanje mora temeljiti na učinkoviti skladnosti pričakovanj. Cilji se lahko nanašajo na preoblikovanje grafične podobe, povečanje konverzij, izboljšanje prikaza multimedijskih vsebin in podobno. Pomembno je tudi, da se določi najustreznejši tip spletne strani, kot so predstavitvena spletna stran ali posamezna pristajalna stran, in se izvede natančna analiza dejavnost ter spletne konkurence, da se podjetju pomaga izbrati najboljše rešitve za njihov poslovni model.

Programiranje je ključni vidik izdelave spletne strani, saj zagotavlja njeno funkcionalnost in uporabniško izkušnjo.

Izraz “predstavitvena spletna stran” se nanaša na celotno spletno mesto podjetja, ki predstavlja podjetje in/ali njegove izdelke ali storitve. Običajno se sestoji iz klasičnih strani, kot so “o nas”, “ponudba”, “kontakti”, “novice” itd.

S pristajalno stranjo pa ciljamo na specifične segmente strank s konkretnim namenom konverzije, kot sta nakup ali pridobivanje potencialnih strank, predstavitev izdelka ali poudarjanje posebnih informacij. To lahko pomeni, da je pristajalna stran del predstavitvene strani, ki je vizualno ločena od glavne strani, vendar je lahko katera koli spletna stran, na katero ciljamo obiskovalce prek oglasov ali e-poštnega marketinga.

Oblikovanje in razvoj funkcionalnih in privlačnih spletnih strani

Pri oblikovanju spletne strani je pomembno, da zagotovimo ne samo privlačen izgled, ampak tudi funkcionalnost in dobro uporabniško izkušnjo. Za načrtovanje kompleksnih projektov lahko uporabimo žične modele in agilni pristop, kjer se posamezne faze razvoja prikazujejo podjetju. Pri oblikovanju se sledi najboljšim praksam na področju dizajna, UX-a, optimizacije za iskalnike in pisanja vsebin. Cilj je, da se uporabnik hitro znajde na strani, kar zagotavlja dobro uporabniško izkušnjo. Ekipa poskrbi za dober uporabniški vmesnik, ki poskrbi za privlačen izgled spletne strani in uporabniku omogoča, da se lahko kadarkoli znajde na strani. S sodobnimi tehnološkimi rešitvami se lahko izboljša konkurenčna prednost spletnih strani in zagotovi, da se bodo obiskovalci radi vračali na našo spletno stran.

Pri tehnični izdelavi spletne strani se upošteva najnovejše standarde, da se izdela spletno stran, ki je prilagojena uporabi na različnih napravah. Glede na vaše poslovne cilje se izbere najboljši sistem za upravljanje spletnih strani (CMS), ki zagotavlja hitro in nemoteno delovanje ter vam omogoča popoln nadzor nad vsebinami. Ekipa razvija spletne strani na platformah, kot so WordPress, Joomla in Drupal, po želji pa se lahko ponudi tudi prilagojene rešitve.

Razvoj spletne strani vključuje celovito testiranje, da se zagotovi brezhibno funkcionalnost. Zavedamo se, da je to ključnega pomena za vaše poslovanje. Poleg tega nudimo tudi vzdrževanje spletnih strani, da zagotovimo njihovo nemoteno delovanje v vsakem trenutku. Naš cilj je, da vam zagotovimo kakovostno spletno stran, ki bo izpolnila vaše poslovne potrebe.

Članki iz iste kategorije: