Google oglaševanje je močno tržno orodje

Google oglaševanje je močno tržno orodje, s katerim lahko podjetja dosežejo široko občinstvo. Ob pravilni uporabi so lahko Googlovi oglasi izjemno učinkovit način za usmerjanje prometa na vaše spletno mesto in ustvarjanje potencialnih strank. Vendar je pomembno, da razumete, kako sistem deluje, preden vanj vložite denar. V tem članku vam bomo na kratko predstavili oglaševanje Google in kako lahko koristi vašemu podjetju.

Oglaševanje v Googlu je močno tržno orodje, s katerim lahko podjetja dosežejo nove stranke in povečajo svojo bazo strank.

Google Ads je spletna oglaševalska platforma, ki podjetjem omogoča oglaševanje izdelkov ali storitev v največjem svetovnem iskalniku. Oglaševalci se lahko odločijo, da bodo svoje oglase prikazovali na določenih spletnih mestih ali v celotnem internetu. Ko nekdo v Googlu išče izraze, povezane z vašim podjetjem, se lahko vaš oglas prikaže poleg rezultatov iskanja. Googlovi oglasi omogočajo, da potencialne stranke usmerite glede na njihovo lokacijo, interese in druge dejavnike.

Prednosti Googlovega oglaševanja so:

  • Doseganje velikega občinstva: v Googlu se vsak dan opravi več kot 3 milijarde iskanj, zato ste lahko prepričani, da bo vaš oglas videlo veliko ljudi.
  • Ciljanje občinstva: izberete lahko, kdo bo videl vaš oglas, in sicer tako, da se usmerite na določene ključne besede, lokacije in demografske podatke.
  • Hitro dobite rezultate: Google Ads je sistem plačila na klik, kar pomeni, da plačate šele, ko nekdo klikne na vaš oglas. Zato je to zelo stroškovno učinkovit način oglaševanja.

Z oglaševanjem v Googlu lahko dosežete veliko občinstvo in pridobite stranke za svoje podjetje. Vendar pa je, je pomembno, da razumete, kako sistem deluje, preden vanj vložite denar. V tem članku smo vam na kratko predstavili Googlovo oglaševanje in kako lahko koristi vašemu podjetju. Če razmišljate o uporabi Googlovih oglasov za promocijo svojega podjetja, vam priporočamo, da se posvetujete s strokovnjakom, preden začnete. Ti vam lahko pomagajo pri oblikovanju učinkovite kampanje in zagotovijo, da boste od svoje naložbe dobili največ.

Agencije za digitalno trženje imajo bogate izkušnje z ustvarjanjem in upravljanjem uspešnih kampanj Google Ads. Pomagale vam bodo pri izbiri pravih ključnih besed, nastavitvi ciljanja kampanje in spremljanju rezultatov. Še danes se obrnite na agencijo za digitalno trženje in izvedite več o tem, kako vam lahko pomagajo uporabiti Google Ads za rast vašega podjetja.

Spletna optimizacija je postopek, s katerim dosežemo, da je spletno mesto čim bolj učinkovito in uspešno. To vključuje izboljšanje zasnove, strukture, vsebine in kode spletnega mesta, da se hitreje naloži, da je lažje krmariti po njem in da je uporabniku prijaznejše. Prav tako je treba zagotoviti, da je spletno mesto dostopno vsem uporabnikom, ne glede na njihovo napravo.

Google oglaševanje in izdelava spletne strani oziroma trgovine sta povezana predvsem zaradi ciljev, ki jih imajo oba procesa.

Google oglaševanje je namenjeno povečevanju prepoznavnosti in promociji spletne strani oziroma trgovine. S pomočjo oglaševanja se lahko spletna stran oziroma trgovina približa potencialnim kupcem, ki bi sicer morda niti ne vedeli za njeno obstoj. Oglaševanje na Google-u lahko poteka na različne načine, kot so PPC (plačilo za klik), display oglaševanje in oglaševanje z značkami.

Izdelava spletne strani oziroma trgovine pa je namenjena temu, da se potencialni kupci lahko z lahkoto in hitro spoznajo z izdelki oziroma storitvami, ki jih ponuja določena spletna stran oziroma trgovina. Izdelava spletne strani oziroma trgovine mora biti uporabna, pregledna in estetsko privlačna, saj le tako lahko privabi in ohrani potencialne kupce.

Torej, ključna točka, ki jo imata skupno google oglaševanje in izdelava spletne strani oziroma trgovine, je ta, da sta oba procesa namenjena povečevanju prepoznavnosti in prodaje izdelkov oziroma storitev na spletu.

Mali optimizirani paket vključuje izdelavo spletne strani WordPress po malem optimiziranem paketu. Izdelava spletnih strani v tem paketu vključuje optimizacijo spletne strani za visoke pozicije v Googlu z unikatno in moderno grafično podobo in do 10 podstranmi. Prav tako vključuje 24/7 podporo, postavitev optimizirane spletne strani po meri, izdelavo do 10 podstrani, integracijo bloga, novic in dogodkov, Facebook Pixel integracijo, napredno grafično podobo po meri, izdelavo/predelavo logotipa, Google Analytics in GDPR skladnost, optimizacijo hitrosti nalaganja in spletno optimizacijo – SEO.

Srednji optimizirani paket vključuje izdelavo spletne strani WordPress po srednjem optimiziranem paketu. Ta paket vključuje optimizacijo spletne strani za visoke pozicije v Googlu z unikatno in moderno grafično podobo in do 20 podstranmi. Prav tako vključuje 24/7 podporo, postavitev optimizirane spletne strani po meri, izdelavo do 20 podstrani, integracijo bloga, novic in dogodkov, Facebook Pixel integracijo, napredno grafično podobo po meri, izdelavo/predelavo logotipa, Google Analytics in GDPR skladnost

Izdelava spletne trgovine – skupaj z nami postanite najboljši!

Skupaj z nami postanite najboljši. Smo odločeni, da izdelamo najboljše spletne trgovine na trgu, zato pristajamo le na 100% po meri izdelan dizajn, s po meri funkcionalnostmi in vam popolnoma po meri prilagojen urejevalnik. Nizkocenovnih spletnih trgovin z vnaprej zakupljenimi temami zato ne izdelujemo.

Postopek izdelave trgovine se začne s spoznavnim sestankom, na katerem se spoznamo z vami, vašimi cilji, potrebami in željami. Sledi raziskava trga in konkurence, ki vodi do izdelave prve idejne zasnove spletne trgovine. Naslednja faza je zbiranje vsebin za izdelavo, kjer vam pomagamo maksimalno. Za vas lahko pripravijo izkušeni pisci tekstovne vsebine, fotografi pa lahko pripravijo slike (produktne ali ambientalne). Nato sledi izdelava dizajna, ki upošteva predvidene funkcionalnosti, vaše vsebine in teži k najboljši uporabniški izkušnji. Izdelava spletnih trgovin poteka tako, da je zadnja faza produkcija in objava, ko po potrditvi dizajna iz vaše strani produkcijska ekipa izdela hitro, funkcionalno in odzivno spletno trgovino, ki temelji na mobile-first uporabniški izkušnji. Začnite s projektom z nami in postanite najboljši.

Članki iz iste kategorije: