Cena za izdelavo spletne trgovine

Iskalni termin izdelava spletne trgovine cena vsak dan uporabi veliko Slovencev. Marsikdo med njimi namreč prav vsak dan sanja o tem, da bi imel svojo trgovino na spletu, zato razmišlja o možnostih, kako čim hitreje in čim ceneje priti do nje. Na nekaterih spletnih mestih lahko preberemo, da je cena izdelave spletne trgovine zelo ugodna, spet drugje pa so objavljeni ceniki z vrtoglavimi cenami, kakršnih si velika večina bodočih spletnih trgovcev ne more privoščiti.

Kakšna je v resnici cena za izdelavo spletne trgovine v Sloveniji in kateremu ponudniku sploh zaupati to storitev?

 

 

Od nekaj sto evrov do nekaj tisočakov

Vsak, ki v Google vpiše ključne besede izdelava spletne trgovine cena, bi se moral zavedati, da je cena izdelave odvisna od ogromno različnih dejavnikov. Najpomembnejši med njimi je ta, kako velika in kompleksna je spletna trgovina in koliko truda in časa zahteva njena izdelava. Poznamo namreč majhne, večje in zelo velike spletne trgovine, kakršnih je na slovenskem trgu bolj malo. Najmanjše internetne trgovine lahko prodajajo celo samo en izdelek, največje pa nekaj tisoč ali še več različnih izdelkov.

Najmanjša spletna trgovina je tako lahko celo do stokrat cenejša od največje, zato govoriti o ceni na splošno enostavno ni možno oziroma je lahko zelo zavajajoče. Prav zaradi tega vam iskalni termin izdelava spletne trgovine cena ne pomaga veliko, saj se cene za izdelavo trgovine lahko zelo razlikujejo. Cena poleg tega ni odvisna le od velikosti trgovine, ampak tudi od vaših zahtev in drugih specifik, ki lahko izdelavo podražijo ali jo pocenijo. Poleg tega boste soočeni še z drugimi stroški, kajti potrebovali boste gostovanje spletnih strani, design spletne trgovine, programiranje dodatnih modulov in podobno.

Pošljite povpraševanje in izvedeli boste ceno

Veliko bolje, kot se spraševati, ali vas bo izdelava spletne trgovine prišla nekaj sto ali nekaj tisoč evrov, je poslati povpraševanje s čim bolj natančnimi specifikacijami direktno ponudniku. Po potrebi vas bo ta kontaktiral z dodatnimi vprašanji, preden vam pripravi ponudbo, tako da bo ta res čim bolj natančna. Takšna pa bo tudi cena na njej, ki bo oblikovana prav konkretno za vašo novo spletno trgovino. Tako boste najhitreje izvedeli točno ceno izdelave, ne da bi v Google vpisovali besede izdelava spletne trgovine cena. Zato čim prej obiščite ms3.si, jih kontaktirajte oziroma jim pošljite povpraševanje in izvedeli boste vse, kar vas zanima!

Članki iz iste kategorije: