Konopljina smola nima tako visoke cene

Se sploh zavedate, kako težko je danes najti neko prehransko nadomestilo, ki lajša toliko različnih zdravstvenih težav kot jih konoplja, seveda je govora samo o industrijski? Da, vsekakor je danes zdravilo prihodnosti konopljina smola cena zanjo pa glede na to, koliko enih prednosti združuje, zanjo res ni visoka. Se vam zdi, da je cena konopljine smole v višini dobrih 76 € res zelo visoka, še posebej ker velja ta znesek samo za 5 ml, ki ga konopljina smola cena torej predstavlja na 1 ml kar 15 €? Ja, če samo tako pogledamo, potem je res znesek kar visok, vendar pa nikar ne pričakujte, da boste te smole zaužili kar po 1 ml zjutraj, pa potem popoldan spet toliko in toliko še zvečer, saj tolikšna količina res ni potrebna, pa naj si imate še tako hude zdravstvene težave.

Cena konopljine smole ni draga, če upoštevamo, za koliko časa jo imamo

Če pogledamo, koliko se dnevno uporablja konopljina smola cena kar na enkrat ni tako visoka, saj se jo na dnevni bazi uporabi samo toliko, kolikor predstavljata dve črtici na dozirni injekciji, ali drugače, naredite le 1/8 obrata, pri čemer se zavedajte, da je osmina obrata zelo majhna količina saj je dozirka res majhna.

To torej pomeni, da vam bo eno pakiranje zadoščalo za kar nekaj časa, hkrati pa si boste lahko lajšali res veliko zdravstvenih problemov ali pa kar je še bolj pomembno, lahko boste delovali preventivno. Se vam kljub vsemu še vedno zdi, da je konopljina smola cena ki pa jo ima, še vedno previsoka? Potem samo preračunajte, koliko denarja porabite na mesec v lekarni in pa še posebej takrat, ko vas ujame kakšen prehlad in kupite to in ono samo zato, da bi se čim prej pozdravili.

Kaj hitro boste za najbolj akutno obdobje porabili 50 €, to obdobje pa traja 2 – 3 dni, torej za celoten prehlad kaj hitro porabite več kot 70 €. Se vam po tem takem še vedno zdi, da je konopljina smola cena, ki ji pristoji še vedno visoka?

Naravno CBD olje se že stoletja v določenih skupnostih uporablja za zdravljenje različnih vrst bolečine. Več informacij boste dobili s klikom na povezavo.

Članki iz iste kategorije: