Hujšanje v trebuh in boke

Pred poletjem je še nekaj časa za hujšanje

Poletje prihaja z neznansko hitrostjo in zelo kmalu bodo tu tudi tisti najbolj vroči dnevi, ko bolj kot vse drugo paše namakanje in ohlajanje v vodi, pa naj si bo to bazen, kakšno jezero ali morje. Za nekatere je to najljubši letni čas, za druge pa prava nočna mora, saj se zaradi odvečnih kilogramov v kopalkah ne počutijo prav nič samozavestno. Zato že pred poletjem načrtujejo, kako bodo shujšali, predvsem pa je v njihovih mislih hujšanje v trebuh in boke, saj sta ta dva dela telesa v kopalkah najbolj na udaru. Si pred poletjem želite shujšati tudi vi?

Z motivacijo do lepe postave

Če je vaš cilj lepa postava in hujšanje v trebuh in boke, potem je točno sedaj čas, da začnete. Ne odlašajte niti trenutek in ne prelagajte tega opravila na jutri, ampak s hujšanjem začnite zdaj! Odlašanje je namreč ena od najhujših napak, ki jo počnejo tisti, ki si želijo spremeniti svoje življenje, kamor spada recimo prenehanje s kajenjem ali kakšno drugo škodljivo navado ter tudi hujšanje. V primeru, da začetek drugačnega življenjskega sloga nenehno prelagamo na naslednji dan, je poletje kar naenkrat tu, mi pa imamo še vedno preveč kilogramov ali pa celo še več, kot smo jih imeli eno leto pred tem.

Hujšanje v trebuh in boke

Čas za ukrepanje je torej zdaj in ukrepati je treba na več nivojih. Za začetek poskrbite za dobro motivacijo in za to, da s hujšanjem zlepa ne boste odnehali, četudi vam bo v določenih trenutkih težko. Za motivacijo si kupite nove lepe kopalke in kakšen pripomoček za hujšanje, ki vam bo olajšal celoten proces in vas tudi motiviral. Poleg tega pa poskrbite za dober načrt in se z dobro voljo in energijo lotite izziva! Ne glejte na hujšanje v trebuh kot na muko, ampak kot na pozitivno spremembo vašega življenja.

Naredite nekaj zase

Hujšanje v trebuh je lahko cela muka, če ste preveč striktni in če si zastavite preveč visoke cilji. Cilji morajo biti realni in ne preveč visokoleteči, saj jih sicer ne boste mogli doseči, zaradi česar ne boste zadovoljni s sabo, pa če se boste še tako trudili. To tudi pomeni, da boste prej odnehali, saj se vam bo zdelo, da so vaši cilji nedosegljivi. Najprej si torej za cilj postavite shujšati za en kilogram. To se morda ne sliši veliko, a ko vam bo uspelo, vam bo to dalo motivacijo za naprej! Predvsem pa ne pozabite, da ni dovolj, da se znebite le kilogramov, ampak morate poskrbeti še za preoblikovanje postave, pri čemer vam pomagajo različni športni pripomočki za hujšanje in ustrezne telovadne vaje, ki bodo poskrbele za lepe boke, trebuh in zadnjico.

Članki iz iste kategorije: