Stolček za hranjenje in otroški ležalnik v enem

Razmišljate o nakupu stolčka za hranjenje in ste ena tistih, ki nakupe opravi bistveno prej in ne čakate na zadnji trenutek. Potem imamo za vas super novico. Za vas so najprimernejši stolčki, ki imajo poleg funkcije stolčka za hranjenje še funkcijo ležalnika.Stolček za hranjenjeLežalnik je tisti del otroške opreme brez katere brez težav poskrbimo za otroka, a če ga imamo nam olajša prenekateri trenutek z otrokom v prvih 6 mesecih življenja. V ležalniku lahko dojenček varno in udobno počiva medtem, ko vi opravljate hišna opravila, s funkcijo gugalnika ter visečimi igračkami pa se bo dojenček v njem zamotil kar precejšni del svojih budnih ur.
Pa ne bi bilo super, če se vam ob uporabi ne bi bilo potrebno niti priklanjati? Mamice po porodu potrebujejo počitek in sklanjanje proti otroku na tleh zagotovo ni dobrodošlo. Če je ležalnik nameščen na stolčku je ta na bistveno prijetnejši višini kot samostojni ležalnik. Stolček za hranjenje je že v osnovi povzdignjen na višino, ki je prilagojena na višine klasičnih miz in na tej višini je nameščen tudi otroški ležalnik. Tako nadležno sklanjanje odpade pa otrok je bolj varen saj se nam ne more znajti pod nogami.
Ležalnik je uporaben v prvih mesecih otrokovega življenja oziroma do starosti nekje 6 mesecev, ko začne otrok samostojno sedeti. Takrat je čas, da ležalnik odstranite in začnete uporabljati stolček za hranjenje.

Počitek po jedi kar v stolčku

Ker imajo tako stolčki kar nekaj različnih položajev je tudi stolček za hranjenje primeren za kratkotrajen počitek po jedi. Otrokova hrbtenica je takrat že dovolj močna, da dopušča počitek v stolčku brez nevarnosti za otroka. Ko otroka nahranite ga enostavno poležite in pustite, da sladko zaspi. Potem ga brez bojazni, da bi se zbudil, tudi premaknete na kaj udobnejšega.
Bistvena prednost takih stolčkov je, da se vsi zelo dobro prilagodljivi po višini in jih lahko nastavite tako, da se stolček za hranjenje skupaj z otrokom prilega vaši jedilni mizi. Otrok se bo s tem že od vsega začetka lahko pridružil ostalim pri jedi. Navajanje otroka na pravilen ritem prehranjevanja je zelo pomembno in prej kot bo otrok pri obrokih pri mizi bolje bo.
Med obširno ponudbo bi mogoče izpostavili večkrat nagrajeni stolček za hranjenje Brevi Slex Evo, ki konkurenco prekaša zato, ker ga boste uporabljali res dolgo obdobje. Z priloženim ležalnikom je uporaben od rojstva dalje, potem pa enostavno raste z otrokom in ga lahko kasneje uporabljajo starši ali pa otrok do starosti, ki jo izbere sam. Slex Evo omejitev skoraj nima. S pametno izbiro pa se bo edinstveno vključil v vsak domači ambient.

https://www.youtube.com/watch?v=UvuIUZ229Rk

Članki iz iste kategorije: