Rojstnodnevne zabave

Nepozabna rojstnodnevna zabava za otroka http://www.kilaskute.si/otroske-rojstnodnevne-zabave je dogodek, ki se ga bo spominjal še dolgo in na katerem mu z malo domišljije lahko pričarate nepozabno doživetje ter mu pokažete, da je nekaj posebnega. Prva stvar, ki jo morate narediti pri organizaciji rojstnodnevne zabave, je izbira teme zabave.

rojstnodnevne-zabaveTa naj bo povezana z nečim, kar v v tistem trenutku najbolj razveseljuje vašega otroka, pa naj bodo to dinozavri, risanka ali določena igrača. Na podlagi teme lahko potem izberete vabila za zabavo, ki jih lahko izdelate sami ali kupite v trgovini, okraske, rojstnodnevno torto in naredite izbor družabnih aktivnosti. Veliko staršev se odloči za čarovnika, klovna ali animatorja, ki popestri zabavo in jo naredi še bolj zabavno. Pri načrtovanju rojstnodnevne zabave je zelo pomembna tudi izbira kraja, kjer se bo zabava odvijala in medtem, ko se praznovanja pozimi odvijajo med štirimi stenami, pa so v poletnih mesecih odlična izbira različni športni parki, kjer so možnosti za družabne in športne aktivnosti neomejene. Poleg iger z žogo, otroci lahko uživajo tudi v različnih skupinskih igrah, igrah zaupanja in se naučijo novih spretnosti. Izbira aktivnosti pa je seveda odvisna tudi od starostne skupine otrok. Na zabavi ne smejo manjkati tudi slani in sladki prigrizki. Glede na to, da ima otrok rojstni dan le enkrat na leto, mu takrat lahko pogledate skozi prste in pozabite na pravila zdrave prehrane. Pomembno je le, da se pred zabavo pozanimate o morebitnih alergijah povabljencev. In ker ni rojstnodnevne zabave brez torte s svečkami, je treba poskrbeti tudi za to.

https://www.youtube.com/watch?v=A0R5K-OM0rc

Torto lahko spečete sami doma ali pa jo daste izdelati po naročilu. Glede na to, da imajo otroci ponavadi radi različne stvari, je priporočljivo, da lahko izbirajo vsaj med dvema različnima okusoma torte. Najboljša izbira sta čokoladna in sadna torta, ki bosta poskrbeli, da bodo vsi otroci zadovoljni. Načrtovanje zabave zahteva številne priprave, saj bo le tako ta minila brez slabe volje in če sodite med tiste, ki jim zmanjkuje časa za organizacijo, lahko to vedno prepustite strokovnjakom.

Članki iz iste kategorije: