Leseni šah

Leseni šah tudi za manjše otroke

Bi radi vašega otroka čim prej naučili razmišljanja, torej veščine, ki jo bo nujno potreboval celo življenje? Potem se le čim bolj zgodaj odločite za nakup miselnih iger in igrač, da boste otroka lepo počasi učili te veščine, ne pa da bo kar na enkrat iz iger, pri katerih mu ni treba nič misliti, prišel v šolo ali pa dobil samo še miselne igrače. Si lahko mislite, da je leseni šah res idealna igrača že za malčka tam pri petih letih? Ne boste igrali pravega šaha, lahko igrate igro dama, ki je bolj enostavna, ampak vseeno je treba razmišljati. Leseni šah Vlakec na primer prodaja primeren ravno za majhne otroke, saj so figure z magnetom, da so figure veliko bolj trdne, stabilne in jih še malo nerodne otroške rokice ne bodo po nesreči premaknile.

Leseni šah vam bo prav prišel vseskozi

Tudi če boste kupili leseni šah pri Vlakcu in boste izbrali tistega z magnetnimi figuricami, vam bo ta leseni šah prišel prav še dolgo časa. Kaj pa potem, če je figurica magnetna? Konec koncev se tudi odraslim lahko zgodi, da po nesreči premaknejo figure, je pa za leseni šah čisto običajen. Pri nakupu sicer vedno poglejte na to, da se lahko figurice vedno pospravijo v sam šah, da se vam slučajno kakšna figura ne izgubi in jo boste morali potem iskati po celem stanovanju.

 

Leseni šah je za otroke odlična igra

Se vam morda zdi, da leseni šah pa ja ne more biti dobra in primerna igra za otroke od nekje 5. leta dalje? Potem se motite. Dejansko je to igra, ki je za otroke odlična. Ne samo, da jim delajo male sive celice, tudi družijo se s svojimi starši, kar pa je za otroke nekaj najbolj pomembnega. Šah je družabna igra in zavedajte se, da boste za svoje otroke naredili le najbolje, če jim boste kupili šah.

Članki iz iste kategorije: