Yamaha P45 – odličen digitalni klavir za to ceno

Digitalni klavir Yamaha P45 Ima kar nekaj podobnih lastnosti kot Yamaha P71 in to lahko tudi preverite. Toda če želite moje mnenje, je Yamaha P45 odlična klaviatura za to ceno. Če ste začetnik, je to odlična izbira.

Priporočam ga tistim, ki veliko potujejo. Kot sem že omenil, je lahek in enostaven za prevoz. Prav tako ga lahko postavite kjerkoli ali pa kupite stojalo, da bo stal na mestu. Ne pozabimo, da ima naraven zvok klavirja. Yamaha P45 je nad drugimi digitalnimi klavirji.

Yamaha P45 digitalni klavir – kaj mislimo o njem (in zakaj bi ga morali kupiti še danes)

Zaradi GHS sistema so tipke težje na dotik v zgornjem rangu in lažje v spodnjem, tako kot pri akustičnem klavirju.

Napredni »Wave Memory Sampling« ustvarja naravni zvok instrumenta v stereu. Polifonija z 64 notami omogoča glasbeniku igranje zmerno gostih klavirskih prehodov, tudi z uporabo težkega »sustain« pedala, z malo ali brez odrezanih not.

Način »dual« vam omogoča združevanje dveh glasov, kot sta klavir in strune, za navdihujoče novo izkušnjo.

USB vrata vam omogočajo povezovanje in interakcijo z različnimi izobraževalnimi, glasbenimi ali glasbeno-zabavnimi aplikacijami v računalniku ali mobilni napravi.

Hitri opis: Yamahin P45 je eden izmed najbolj cenovno dostopnih digitalnih klavirjev, ki jih je blagovna znamka proizvedla. Zaradi te cene ne boste nikoli dvomili o kakovosti zvoka in njegovih značilnostih. Je resnično odličen instrument za učence, ki šele začenjajo igrati klavir ali dober dodatek za profesionalne glasbenike, ki želijo povečati svojo zbirko.

Pri izbiri klaviature bo večina igralcev klavirja iskala tiste, ki imajo preprosto igralno površino. Več o tem bomo govorili kasneje. Ena pomembnejših značilnosti na tem digitalnem klavirju je navigacija, ki je ponavadi vidna na klaviaturah za začetnike.

 

Članki iz iste kategorije: