Prenosni inverter agregat Predator 2000

Najboljši agregat serije Predator 2000 ima začetno moč 2000 vatov in enakomerno delovno moč 1600 vatov. Zraven tega ima vzporedno povezavo, ki vam omogoča, da podvojite njegovo moč. Zato ga lahko priključite na drug agregat Predator 2000 vatov, da boste dosegli moč do 4000 vatov. To vam omogoča uporabo agregata pri različnih nalogah, vključno z vožnjo z ladjo, uporabo v avto-prikolicah, med kampiranjem ali za druge dejavnosti.

Generator ima vgrajeno invertersko tehnologijo, tako da proizvaja čisto in varno napajanje, primerno za uporabo z občutljivo elektroniko. Poleg tega ima učinkovit dizajn, ki zagotavlja več energije pri nizki porabi goriva. Zaradi tega je to zanesljiv agregat, saj bo služil za izpolnitev vaših potreb, hkrati pa vam pomaga prihraniti denar.

Agregat dobi svojo moč iz zračno hlajenega plinskega motorja 79,7 ccm OHV. To omogoča, da deluje do 6,6 ur pri 50% zmogljivosti. Bolj pomembno je, da proizvaja hrup do 66 decibelov. Zaradi tega agregat ne bo motil drugih ljudi, ki delajo na mestu, kjer se nahaja agregat. Izdelan je tako, da je v celoti zaprt v močnem ohišju, ki je odporno na udarce. Zato ste lahko prepričani, da bo trajal dolgo.

Generator meri 57 x 32 x 47 cm. Kot tak je kompakten in primerne velikosti, tako da se prilega v majhen prostor. Tehta pa samo 25 kg. Zato ste lahko prepričani, da imate agregat, ki je lahek in enostaven za prenos od mesta do mesta. Ima elektronsko zaščito pred preobremenitvijo, ki omogoča varno delovanje dolgo časa. S tem agregatom lahko napajate več naprav, saj vključuje dve 120VAC ozemljeni in eno DC-12V vtičnico.

Mulčer lahko uporabljamo na vseh kmetijskih in komunalnih površinah, zelenicah in zapuščenih področjih. Preberi več …

 

Članki iz iste kategorije: