Lasni podaljški na sponke za neučakana dekleta

Two women on the Jersey Shore
 Jersey Shore (Photo credit: Wikipedia)

Ste že kdaj pomislile, kako bi bilo krasno, če bi si lahko z malo ali nič truda vaše kratke lase spremenile v levjo grivo? In za to vam ne bi bilo potrebno več ur sedeti v frizerskem salonu, po tem pa še hoditi na redne preglede las in lasišča? Vse to je namreč potrebno, če želite ohraniti vaše naravne lase zdrave po tem, ko si boste odstranile podaljške. Če ste se prepoznale v zgornjem opisu, so lasni podaljški na sponke narejeni prav za vas!

Idealno je, če so vaši naravni lasje srednje dolžine, saj v tem primeru lasni podaljški na sponke učinkujejo najbolj naravo. Tudi sicer so omenjeni podaljški narejeni iz pravih las, čeprav jih dobite tudi v sintetičnih variantah, ki pa vam jih ravno ne priporočamo. Res je, da so slednji cenejši, a tudi končni rezultat je temu primeren – cenen. Podaljške vam lahko frizerka tudi oblikuje glede na vašo trenutno frizuro, prav tako pa jih lahko pobarva, če so tej narejeni iz pravih las.

Ne glede na možnost (naravni, sintetični lasje), ki jo boste izbrale, so lasni podaljški na sponke odlična rešitev tudi za tista dekleta, ki si klasičnega (trajnega) podaljševanja ne morejo privoščiti zaradi finančnih razlogov. Končna cena trajnega podaljševanja las lahko v celoti znese tudi do 400 € in je odvisna predvsem od dolžine lasnih podaljškov, gostote pramenov itd. Po drugi strani pa clip on podaljški, najboljši, najdaljši in najgostejši, znesejo nekje okoli 100 €.

Preberi več o lasnih podaljških…

Enhanced by Zemanta

Članki iz iste kategorije: