S podaljški na sponke si lahko popestriš pričesko

A sundae makeover
A sundae makeover (Photo credit: Wet and Messy Photography)

Naslednjič, ko boste premišljevale o barvanju las, pomislite raje na to, da bi namesto uničevanja vaših pravih las, uporabile clip on podaljške (podaljški na sponke). Tej ne pridejo v poštev takrat, ko bi si rade pobarvale celo glavo, so pa odlični takrat, ko si želite vaše lase popestriti z barvnimi prameni ali pričesko v ombre stilu.

Podaljški na sponke se z nekaj špangicami, ki imajo dodatno silikonsko podporo, pričvrstijo na vaše lase in so popolnoma nevidni. Z njimi se obnašate tako, kot bi se obnašale z vašimi pravimi lasmi, saj so sponke med vašimi lasmi popolnoma neopazne. Za te podaljške se lahko odločite takrat, ko si želite lase drastično podaljšati, zgostiti ali pa, kot smo zgoraj omenili, jih popestriti z barvnimi prameni in si pričarati ombre stil, saj jih lahko kupite v različnih kombinacijah – več delni set ali posamezne pramene.

Vašo naravno barvo las lahko zato popestrite s posameznimi prameni, brez da bi posegale po agresivnih kemikalijah, obiskovale frizerski salon ali pa se iz meseca v mesec borile z narastkom. Če pa želite biti še posebej in, si omislite podaljške v ombre stilu, saj je ta način barvanja las trenutno zelo vroč in kot kaže ko tako ostalo še nekaj časa. Podaljški na sponke ti bodo za pritrjevanje vzeli samo nekaj minut, učinek pa bo enak kot če bi za tvojo pričesko več ur skupaj sedela v pregrešno dragem frizerskem salonu. Navsezadnje pa je njihova cena tudi zelo ugodna.

Več o clip podaljških preberi na http://lasnipodaljskiclipon.com/

 

 

Enhanced by Zemanta

Članki iz iste kategorije: