Nakup lasnih podaljškov

thumb_naravni

Na spletni strani http://www.lasnipodaljski123.si/ dobimo vse za podaljševanje las, lasni podaljški so zelo kvalitetni, na voljo v različnih oblikah, na primer clip on lasni podaljški, microring podaljški, samolepilni tape-in lasni podaljški, podaljški v obliki čopa, volumizer. Ponudba je res zelo raznolika, tako v količini kot tudi v barvnih odtenkih. Za clip on lasne podaljške je na primer na voljo petnajst različnih barvnih odtenkov v šestih različnih dolžinah in v osmih različnih težah posameznih čopov lasnih podaljškov.

Poleg tega je njihova prednost v tem, da imajo vsi lasni podaljški, čopi, lasni vstavki, garancijo, kjer lastniki spletne strani vrnejo kupnino v 15 dneh od dneva nakupa, zaradi kateregakoli razloga. To je še posebej primerno za spletne nakupe, saj povečini spletno nakupovanje opravljamo na hitro ali brez posebnega poglabljanja, poleg tega pa ima vsak ekran različno resolucijo in kaže različne barve, zato lahko barva, ki si jo izberemo, variira od tiste, ki smo si je želeli. Včasih se nam zgodi tudi, da se zmotimo tudi pri dolžini ali pri obliki lasnih podaljškov.

Ker preko slike ne moremo otipati kvalitete las in vrsto lasnih podaljškov, niti ne moremo vedeti, če je sestava lasnih podaljškov podobna našim lasem, je zelo pomembno, da lahko, če nam lasni podaljški ne ustrezajo, pošljemo nazaj in jih zamenjamo za druge ali pa dobimo vrnjeno kupnino. Poleg tega pa imamo tudi brezplačno poštnino pri nakupu, večjem od 50€, kar pa je pri nakupu lasnih podaljškov ponavadi, saj si moramo izbrati več lasnih podaljškov za podaljšanje celotne glave. Prednost pa je tudi, da je dostava zelo hitra in so lahko lasni podaljški že naslednji dan na naši glavi.

Članki iz iste kategorije: