Spreminjanje pričeske z lasnimi podaljški za vsak dan

Ustvarjanje novih frizur z lasnimi podaljški je enostavno in vzame samo nekaj minut dnevno. Z njimi lahko samo povečamo volumen ali pa pridobimo povsem novo obliko in dolžino. Z njimi spreminjamo tudi barvo ali ustvarjamo posamezne odtenke pramenov.

Različni načini nošenja lasnih podaljškov vsak dan

Načeloma delimo lasne podaljške v dve skupini in sicer v snemljive in trajne. Snemljivi se namestijo s pomočjo priloženih sponk, s katerimi zjutraj namestimo podaljške na lase, zvečer pred spanjem pa jih snamemo. Obstajajo tudi samolepilni, ki se namestijo na lase s pomočjo prozorne samolepilne folije. Trajni lasni podaljški so na naše lase pritrjeni s pomočjo obročkov. Vsak pramen posebej je potrebno vplesti na naše lasišče, saj tako pridobimo velik volumen brez lepila ali uporabe kemikalij.

Naravni ali sintetični lasni podaljški?

Sintetični in naravni lasni podaljški so dandanes vizualno povsem enaki. Razlikujejo se samo glede na sam dotik in nego. Naravne negujemo enako, kot negujemo naše lase. Umivamo jih redno, nanje nanašamo šampon in balzam. Lahko jih barvamo, likamo ali kodramo. Obe vrsti lasnih dodatkov se enakomerno in nevidno pomešata med naše lase.

Clip on ali microring lasni podaljški za domačo rabo?

Za domačo rabo so bolj primerni clip on lasni podaljški, saj jih lahko vsaka ženska namesti sama. V kolikor bomo morali sami urejati frizuro vsak dan, je bolje, da izberemo clip on, ki bodo vzeli vsak dan nekaj minut za namestitev in odstranitev. V kolikor imamo možnost, da nam kdo pomaga pri namestitvi pa so idealna rešitev keratinski ali pa microring lasni podaljški za zgoščevanje volumna. Keratinske in microring lasne podaljške zelo težko namestimo sami, saj je za namestitev potrebna natančnost. Dobro je, da nam pomaga družinski član ali frizer.

Trajni lasni podaljški za ženske

Trajni lasni podaljški so obstojni približno 4 do 6 mesecev. Dolžina namestitve je odvisna od hitrosti rasti naših las. Po tem obdobju je priporočljivo, da se odstranijo in ponovno namestijo tesno ob lasišču. Večina kompletov, ki jih kupimo obsega 50 čopkov. V kolikor potrebujemo več, naročimo več kompletov. Povečini za normalno zgoščevanje zadostujeta dva kompleta.

S clip on podaljški do dolgih in gostih kodrov

S clip on lahko pridobimo tudi zelo skodrano, gosto in dolgo pričesko. Priporočljivo je, da izberemo naravne lase, saj jih bomo lažje vzdrževali in negovali. Nega je enaka, kot je nega naših las.

Preberite si še naslednji članek: Kozmetični izdelki za mladosten in svež izgled

Nekatere kozmetične blagovne znamke so toliko bolj priljubljene, ker se izdelki prilagajajo različnim barvnim odtenkom kože. Takšna blagovna znamka je tudi Lovely

Članki iz iste kategorije: