Clip on podaljški za bolj goste lase

Four weeks of growth
Four weeks of growth (Photo credit: whatsnextonline)

En dan kratkolasa, naslednji dan dolgolasa: to je zdaj mogoče s clip-on podaljški, ki si jih lahko v lase spnete same! Klasični podaljški, ki se s posebnim postopkom pritrdijo na pramene vaših las, tonejo v pozabo, saj vam lahko precej uničijo lase, poleg tega pa je finančni vložek veliko večji kot če se odločite za omenjene clip on podaljške.

Kot smo že omenili, je prednost teh podaljškov v tem, da si jih lahko nameste popolnoma same, v domači kopalnici, dnevni sobi ali spalnici. Na začetku boste verjetno potrebovala nekaj vaje, po nekaj bolj ali manj uspešnih spenjanjih pa vam bo ta postopek vzel dobrih 10 min. Sliši se mamljivo, a ne? Clip on podaljški so praktični tudi zaradi tega, ker jih lahko uporabite samo ob posebnih priložnostih, če se recimo odpravljate na kakšno slovesno zabavo, poroko, maturantski ples, valeto ter na podobne dogodke, ob katerih si želite še posebej blesteti.

In čeprav verjetno mislite, da se tej podaljški uporabljajo samo za podaljševanje las, se motite! Clip on podaljški se uporabljajo tudi takrat, ko si želite vaše lase vidno zgostiti in jim dati pridih prave levje grive. V tem primeru si omislite podaljške, ki niso bistveno daljši od vaših naravnih las (podaljške vam lahko frizerka tudi ostriže) in dosegle boš dih jemajoč videz! Toplo vam priporočamo, da ko kupujete lasne podaljške, vedno izberite take, ki so narejeni iz pravih las. Čeprav so sintetični bolj ugodni, je tudi končni rezultat veliko bolj cenen in umetelen.

Enhanced by Zemanta

Članki iz iste kategorije: