Nalepke v obliki krogcev so kul

Katere oblike se največkrat pojavljajo v naravi? V katerih oblikah je sadje, pa pohištvo in vse ostalo? Koliko pa se zavzamete za oblike ali vam je že vse skupaj samoumevno? Verjetno slednje. Če pa nekako razčlenimo pa bomo najverjetneje najbolj pogosto naleteli na kvadrat, trikotnik in krog. In kateri teh likov se dopade vam? Kateri je tisti, ki bi lahko recimo krasil vaše stene doma. Da se na primer odločite za stenske nalepke? So to krogci?

Vse oblike so po svoje posebne in lepe, vedno pa je ena takšna, ki se nam mogoče bolj dopade od drugih. Pa morda doslej nismo o oblikah razmišljali na takšen način ampak če se samo malenkost popraskamo in razmislimo, bomo verjetno ugotovili, da pa v našem domu resnično prevladuje ena oblika. So tudi ostale seveda, ampak je ena takšna, ki nam je še posebej všeč. Če so res to krogci, potem so tu stenske nalepke, za pravilne, bravne ali črnobele in pravih odtekov kroge.
Lahko so veliki ali majhni, lahko se križajo, mogoče so eden v drugem ipd. Postavljamo jih lahko po želji. Moramo pa upoštevati tudi prostor in drugi stil opreme, ki jo imamo v tem prostoru. Zato, da se bo skladala s stenami. Zato so stenske nalepke naravnost enkratna reitev, saj naj omogočajo cenovno ugoden in hkrati zelo učinkovit način urejanja doma. Storimo pravzaprav zelo malo, spremeni pa se veliko.
Oblike v naravi so torej različne, če pa nekako povzamemo, pa bomo verjetno opazili kar nekaj krogcev. Zato nas ne preseneča, da je to ena od oblik, ki je najpogostejša in tudi zelo priljubljena. Naj nas ne preseneča tudi to, da bomo odslej pozorni na oblike. In to, da bomo zagotovo že zelo kmalu kje zasledili stenske nalepke v različnih velikostih in barvah krogcev. Mogoče že hitro pri našem sosedu.

Članki iz iste kategorije: