Klubske mizice obogatijo dnevno sobo

Klubske mizice dajejo dnevni sobi videz zaključene celote. So odlična pridobitev, saj stilsko dopolnjujejo sedežno garnituro, omare, tla in stene. Mizico izberite glede na ostalo pohištvo in namen uporabe.

Različni cenovni razredi in kvaliteta

Na tržišču je veliko različnih modelov, stilov in kombinacij klubskih mizic. Včasih je višja cena pomenila tudi višjo kvaliteto. Dandanes imamo možnost nakupa kvalitetnih izdelkov po izjemno nizki ceni. Cena pa pogosto ne igra večje vloge pri nakupu klubske mizice, saj slednje izbiramo glede na namen rabe in videz. Pogosto jih kupimo kar v kompletu s preostankom dnevne sobe.

Lesene ali kovinske mizice

Stili dnevnih sob se izjemno spreminjajo skozi obdobja. Včasih je bil popularen masivni les v kombinaciji s steklom. Dandanes je popularna kombinacija stekla, kovine in lesa. Masivnim lesenim izdelkom stilsko bolj ustrezajo klubske mizice z rustikalnim videzom. Modernejšemu stilu dnevne sobe pa oblikovno bolj ustreza pohištvo čistih linij in svetlih barv.

Večnamenske klubske mizice

Najnovejši trend na tržišču so multifunkcijske klubske mizice (volino.si) z možnostjo razširitve ali preoblikovanja. Nekatere je možno razširiti po dolžini in pridobiti več odlagalne površine. Druge so nastavljive po višini in širini. Tretjim klubskim mizicam pa lahko menjamo vrsto odlagalne površine. Odličen nakup je tudi set treh klubskih mizic, ki se stopnjuje po višini. Mizice nastavljate kakor vam najbolj ustreza.

Minimalistični slog

Prenatrpanost dnevne sobe je velikokrat precej problematična. Družine se tako odločajo za bolj čiste linije in minimalno zasedenost prostora. Minimalizem dosežemo z visokimi omarami za shranjevanje vseh malenkosti ter kombinacijo sedežne garniture in klubske mizice. Slednja mora zasesti čim manj prostora ter imeti najmanj eno odlagalno površino.

Pohištvo za alergike

V kolikor vas moti prah, ki se nabira na pohištvu, je odličen nakup omaric in klubske mizice, ki so narejeni iz kombinacije stekla in kovine. Takšno pohištvo dopušča pogosto čiščenje in uporabo antistatičnih čistil in vzdrževalnih sredstev.

Članki iz iste kategorije: