Vse bolj popularna vgradna svetila

Vgradna svetila so vse bolj popularna tako v domovih, kot tudi v podjetjih in za zunanjo osvetlitev. Vgradna svetila so veliko bolj preprosta, kot pa druga svetila, ki jih namestite v vašem domu, jih je potrebno čistiti in so veliko bolj vidna, kot pa vgradna svetila.Ta so lahko vgrajena v strop, steno, omaro in na vseh mestih kjer je to mogoče in kjer potrebujete svetlobo. Vgradna svetila ni potrebno čistiti, saj niso izpostavljeni prahu, ker so v zaprtem. Verjetno pa jih imajo ljudje radi tudi zaradi tega, ker dajejo čisto poseben, bolj modern videz, kadar so vgradna svetila z led osvetlitvijo v vašem domu.

led-vgradna-svetila

Zunanja vgradna svetila

Prav tako pa so vgradna svetila namenjena tudi za zunanje predele, okoli vašega doma. Vse več jih ljudje radi nameščajo na strop okoli hiše, katero osvetlijo z različnimi barvali. Radi jih nameščajo tudi pod nadstreške, v garažo, na teraso in tudi na stopnišča. Nekatera vgradna svetila zunaj so narejena na senzor, še posebej ta na stopnišču, ki so vgrajena v steno poleg stopnic. Ko pridete v bližino stopnic vas senzor zazna in vgradna svetila bodo osvetlila vaše stopnice vse dokler boste to potrebovali.

LED vgradna svetila

LED vgradna svetila so najbolj varčna svetila, zato pa so v zadnjem času popolnoma obnorela kupce. Njihova LED tehnologija vam omogoča močno osvetlitev prostora in hkrati izredno varčno energijsko učinkovitost. Varčna vgradna svetila so najbolj primerna za prostore, kjer potrebujete veliko svetlobe in vam luči neprestano gorijo. Takšne so po navadi pisarne, trgovine in podobni prostori, kjer luči gorijo vsak dan, skoraj skozi cel dan.

Vgradna svetila za dekoracijo

Vse več pa ljudje uporabljajo vgradna svetila v svojem domu za dekoracijo. Primerna so za osvetlitev in dekoracijo televizijskih in ostalih zaslonov, polic in pultov, razstavnih elementov, saj so vam na voljo v različnih dimenzijah, barvah in privlačnih oblikah. Pred nakupom se lahko poleg barve osvetlitve dogovorite tudi za samo moč osvetlitve, ki jo želite imeti v prostoru. Vse je odvisno od tega kam jih boste namestili in v kakšen namen bodo vgradna svetila namenjena. Bodo namenjena bolj za dekoracijo ali pa jih boste potrebovali za dobro osvetlitev.

Članki iz iste kategorije: