Soba pobega privablja ljudi

Soba za pobeg, ki so jo izumili pri nas in je tako rekoč obnorela popolnoma ves svet. Naredili so jo v Ljubljani po principu logike Sherlocka in logike DaVincija, ter ostale skrivnosti, ki su jo pripeljale do uspeha. Soba za pobeg se drugače imenuje tudi Escape room in je znana po vsem svetu.escape-roomScherlock je bil znan po logičnem razmišljanjem in prilagajanje vsepovsod v vsakem okolju, DaVinci pa je bil znan po številnih skrivnostih, ki so bile pospravljane na varnem. Oba dva sta bila popoln navdih za izdelavo sobe za pobeg in zato se tudi te sobe imenujejo po njih. Obiski vseh generacij iz vseh držav so številčni in ljudje se vedno bolj navdušujejo za takšna raziskovanja, saj je ta prava uspešnica.

Za kaj je namenjena soba za pobeg?

Soba za pobeg (thekey.si) je privabila v veliki večini mladino in tudi druge generacije iz Brazilije, Mehike in še nešteto drugih držav. Namenjena pa je za ljudi, ki uživajo v pustolovščini in raziskovanju, jih ničesar ni strah, imajo radi uganke in za tiste, ki radi v sebi prebudijo otroka. Soba je narejena po principu DaVincija in Scherlocka, ki pa te lahko pripeljeta do izhoda le, če razmišljaš kot ta dva. Boljše kot ju poznaš in te zanimajo njuna dela, lažje bo iskanje izhoda. V sobo odideš v skupini in če je skupina dobra in zna ekipno sodelovati, potem vsekakor nebo težav priti do izhoda, saj razmišljanje več ljudi skupaj, ki so polni energije za raziskovanje prav zagotovo pomaga.

Soba za pobeg in njena navodila

Najbolj pomembna stvar, ki jo moraš vedeti, predno se odpraviš v to pustolovščino je, da imaš časa za raziskovanje le 70 min. Skupina, ki je bila najhitrejša in najbolj znajdljiva je dosegla neverjetnih 20 min. Najhitreje in najlažje boste prišli do potrebnega cilja, če boste sodelovali z skupino in boste delovali kot prava ekipa, saj vsi vemo, da pregovor »več glav, več ve« še kako dobro drži. Če ste iznajdljivi in znate dobro uporabljati logiko, potem je ta igra prav zagotovo za vas, poskusite in videli boste kaj zmorete.
https://www.youtube.com/watch?v=CQAh0rPl6Hw

Članki iz iste kategorije: