Urejeni nohti odražajo zdravje ter vašo osebnost

Lepi in urejeni nohti so pomembni za vaš videz in vašo službo. Na sestanku s pomembno stranko ne smete imeti pogrizene nohte, napol odstranjen lak ter spraskano obnohtno kožico. Raje si privoščite strokovno narejena manikura Maribor, ki je dolgo obstojna, visoko sijajna, a vseeno ohranja naraven videz nohta.manikura

Izbira manikure namesto lakiranja doma

Ugodna cena in kvaliteta profesionalne manikure sta razloga, da čedalje manj žensk samostojno lakira nohte doma. Vse ženske vedo, da je doma težko, če ne celo nemogoče namazati nohte na obeh rokah popolno in brez napak. Lastnoročno namazani nohti tudi niso obstojni dlje kot dva do tri dni. V primeru, da opravljate ročna dela ali imate roke pogosto v vodi, je lak obstojen zgolj kakšen dan.

Manikura Maribor za vse vrste priložnosti

manikura-nohtovManikura je primerna tako za vsak dan, kot tudi za posebne priložnosti. Izbirate lahko med klasičnim enobarvnim ali dvobarvnim lakiranjem, lakiranjem s poslikavo in nalepkami in še mnogimi drugimi različicami. Manikura Maribor vsebuje odstranitev starega laka, nego kože, nohtov in obnohtne kožice, oblikovanje nohtov ter nanos laka.

Prednosti manikiranja

Lakiranje nohtov le-te okrepi, naredi dolge, trde in odporne na lomljenje in cepljenje. Obstajajo različne vrste negovanja in lakiranja nohtov. Najpopularnejša je seveda gelish manikura Maribor, pri čemer se na vaše nohte v zelo tankih slojih nanese podlak, lak in nadlak ter posuši pod UV lučko. Odločite se lahko tudi za posebne poslikave, barve, nalepke in druge dodatke.

Doma lakirani, gelirani in gelish nohti

Razlika med klasičnim lakiranjem nohtov, gelish manikuro in geliranimi nohti je v sami obstojnosti, trdnosti nohtov, poslikavi, oblikovanju nohtov in podobno. Najmanj obstojni so klasično nalakirani nohti, kjer lak zdrži približno dva do tri dni, v kolikor ga prej ponesreči ne ranimo. Gelish in gelirani nohti so obstojni tudi po tri tedne. Razlika med gelish in geliranimi nohti ni v sami obstojnosti, temveč v načinu odstranjevanja gela. Pri geliranih nohtih se je lak pilil, kar je lahko privedlo do poškodb nohta. Odstranjevanje gelish laka poteka preprosto s specialno tekočino, ki lak popolnoma zmehča, da ga lahko potem postrgamo z nohta. Na ta način se nohti ne poškodujejo.

Članki iz iste kategorije: