Jesenski najem jadrnice za potovanje za celo družino

Zaradi polnih kapacitet na vseh priljubljenih počitniških destinacijah, se na zadnje letošnje počitnice odpravite kar z jadrnico. Prednosti najema jadrnice so številčne. Poleg izogibanja gneči na celini, se zaradi novih direktiv o širjenju virusa, izognete tudi možnosti okužb. Pri izbiri počitniške destinacije se najem jadrnice vsekakor obrestuje, saj je cenovno ugoden, omogoča potovanje na različne destinacije in obenem vsem potnikom omogoča neomejeno količino plavanja brez srečanja ostalih plavalcev.

Največje prednosti počitnic na jadrnici za vso družino

Potovanje z jadrnico omogoča idiličen dopust in ima številne prednosti za vse člane vaše družine:

  • Izogibanje gneči na plaži,
  • Možnost potovanja na različne destinacije,
  • Možnost izkrcanja v različnih pristaniščih,
  • Neomejeno plavanje v čisti vodi,
  • Zabava s štirinožnimi prijatelji, ki drugače ne smejo obiskovati obljudenih plaž.

Z najemom jadrnice se izognete gneči na plaži

Največji problem pri obiskovanju priljubljenih destinacij je gneča na plaži. Poleg iskanja proste lokacije v senci, da postavite svojo brisačo, se morate med plavanjem poizkusiti izogibati drugim plavalcem. V glavni sezoni je izogibanje gneči na plaži skoraj nemogoče. Temu se lahko izognete z najemom jadrnice, s katero obiščete različne destinacije in se kopate samo tam, kjer ni veliko ljudi.

Potovanje z jadrnico omogoča idiličen dopust in ima številne prednosti za vse člane vaše družine

Obiščite različne turistične destinacije

Prednost najema jadrnice je tudi v tem, da lahko z družino obiščete različne destinacije in obplujete ves Jadran. Sami izbirate, katere destinacije hočete in katere nočete videti. Pri obiskovanju znamenitosti niste vezani na turistične agencije, temveč ste prepuščeni lastni iznajdljivosti. 

Izkrcajte se v različnih pristaniščih

Izkrcate se lahko v različnih pristaniščih, kjer samo vnaprej najavite svoj prihod, da si zagotovite prost privez. Izkrcate se lahko v različnih delih dneva, saj niste vezani na kakšne urnike ali pravila turističnih vodičev. Vaš najem jadrnice vam omogoča popolno svobodo in nadzor nad potovanjem.

Neomejeno plavajte v čisti vodi

Daleč stran od obale boste lahko plavali v čisti in bistri vodi. Ob obali so namreč pogosto napeljane odtočne cevi. Ob pristaniščih tudi ni najbolj čista voda. Z najemom jadrnice pa se boste odpravili daleč stran od obale, kjer ne bo drugih ljudi in boste lahko nemoteno plavali ter se zabavali v morju.

Plavajo naj tudi vaši ljubljenčki

Na številnih plažah v Sloveniji in na Hrvaškem je plavanje psom prepovedano. V kolikor vaš štirinožni ljubljenček rad plava, je najem jadrnice odlična rešitev vaše zagate. Ljubljenčka daleč od obale spustite v vodo in naj plava kolikor sam hoče.

Preberite si še naslednji članek: Deset nepozabnih znamenitosti Splita

Članki iz iste kategorije: