Kamp kuhinja je izdelana iz lahkih materialov

Prostostoječa kamp kuhinja s kabino

Prostostoječa kamp kuhinja v različnih dimenzijah, materialih in dodatkih predstavlja praktično rešitev za vse tiste, ki nimajo v šotoru ali kamp prikolici dovolj prostora za kuhanje, pripravo obrokov in shranjevanje hrane. Tako lahko to opremo za kampiranje postavimo tik ob šotoru ali pa na površino v bližini. Tako prihranimo na prostoru pred šotorom, saj tja lahko postavimo mizo in stole. 

Prednost modno zasnovane kabine za kuhanje je tudi v tem, da jo lahko tako kot šotor enostavno zložimo in pospravimo v shranjevalno vrečo, ki zavzame malo prostora. To opremo za kampiranje pa lahko tudi hitro postavimo, saj je princip postavljanja zelo podoben kot pri postavljanju šotora. Kamp kuhinja je izdelana iz lahkih materialov, ki še dodatno olajšujejo postavljanje opreme. Kakovostna in trpežna kovinska konstrukcija pa poskrbi za zaščito pred zunanjimi vremenski vplivi.

Kabina za kuhanje iz različnih materialov 

Prostostoječa kamp kuhinja za šotorjenje je izdelana iz materialov, ki se uporabljajo tudi pri šotorih višjega cenovnega razreda. Streha kabine je tako narejena iz PVC materialov, medtem ko so stranice opreme za kampiranje izdelane iz trpežnega poliestra. PVC matirana folija pa je uporabljena na mrežastih oknih, ki nudijo optimalno prezračevanje. Okna je mogoče s folijo tudi zapreti. 

Prostostoječa kamp kuhinja je na voljo v različnih dimenzijah
Prostostoječa kamp kuhinja za šotorjenje

Konstrukcija in ogrodje kabine za shranjevanje hrane in pripravo obrokov je izdelana iz trdne kovine, največkrat železa. To zagotavlja opremi za šotorjenje tudi veliko mero stabilnosti, v različnih vremenskih pogojih. Iz kovine pa so izdelani tudi klini za postavitev kabine. Klini spadajo tudi v komplet opreme ob nakupu.  

Dodatki in funkcije kuhinjske opreme za kampiranje 

Kuhinjska oprema za kampiranje v obliki šotora ima običajno na vsaki stranici, vključno s streho, eno manjše okno, ki omogoča optimalno prezračevanje. Okna pa so zaščitena tudi z mrežo proti komarjem in mrčesu ter se po potrebi lahko tudi dodatno zatemnijo s poklopci iz PVC folije. Šotor kabina za kuhanje omogoča polkrožno odpiranje in zapiranje vrat z zadrgo, pri čemer se lahko vrata odprejo le do polovice ali v celoti.

Sprednja vhodna vrata se lahko uporabijo tudi kot senčnik s senčno streho, kamor je potrebno namestiti še dodatne palice. Ob nakupu kamp kuhinje v specializirani spletni trgovini s šotori in vso potrebno opremo za kampiranje na naslovu www.camp-ing.hr dobite v kompletu še vrečo za shranjevanje zložene kabine in palic ter osnovno opremo za postavitev s klini in vrvicami.

Jesenski najem jadrnice za potovanje za celo družino. Počitnice na jadrnici so velika želja za družinske ali skupinske dopuste. Preberi več …

Članki iz iste kategorije: