Thermana Laško – odličen naslov za preživljanje prostega časa

Podarite bon za obisk toplic v Laškem

Laško že od nekdaj velja tudi za sinonim prijetnega sproščanja v bazenih in drugih podobnih kompleksih. Thermania Laško pa je samo še pika na i. Ponuja vam izjemno pester nabor številnih aktivnosti, ki so namenjeni tako najmlajšim kot tudi najstarejšim.

Na voljo je pokrit prostor z atraktivno kupolo ter zunanji bazeni. Tako v pokritem prostoru kot zunaj so na voljo tobogani, kar je pravi magnet za otroke.

V Laško se tako lahko zapeljete kar sami, v dvoje, s svojo družino, z najboljšimi prijatelji in še s kom. Po odličnih aktivnostih, ki vam jih ponuja, pa se lahko okrepčate z vrhunsko hrano ter pijačo. Svoje bližnje ob kakšni posebni priložnosti lahko presenetite z darilom v obliki bona, ki bo omogočil obisk prvovrstnih toplic in vsega, kar se dogaja v kompleksu Thermana Laško.

Ekološka igrala v neposredni bližini bazena za otroke

Veliko je govora o tem, kako zelo koristna in zdrava so ekološka igrala za naše male junake. Tega se zavedajo tudi lastniki najrazličnejših kompleksov, ki poleg otroških bazenov poskrbijo še za igrala, ki so postavljena v neposredni bližini.

Na takšen način je odlično poskrbljeno tudi za dejavnosti izven samega kopališča oziroma kompleksa. Za malčke so v termah zelo dobrodošli tudi plavalni tečaji. Učenje plavanja pri začetnikih pa je dobro čim bolje povezati tudi z različnimi vodnimi igrami. Le tako so otroci lahko še bolje motivirani. Otroški bazeni v termah torej omogočajo tudi plavalne tečaje za najmlajše obiskovalce. Otroci se tako lahko naučijo potapljanja glave v vodo, gledanja pod vodo, izdihavanja v vodo, lebdenja na trebuhu, drsenja po vodi, gibanja nog. Takšne vaje so torej namenjene prilagajanju na vodo. Pri tem pa nekateri malčki že uspejo usvojiti tudi osnovne tehnike plavanja.

Članki iz iste kategorije: