Print na majice za različne priložnosti

Unikatni in zanimivi print na majice za prosti čas ali rojstne dneve

Majice so zanimivo in lepo darilo, ki ima hkrati tudi uporabno vrednost. Unikatno in personalizirano printanje na majice je idealno darilo za prijatelje, sodelavce ali družinske člane. Na oblačilo natisnite zanimive citate in slike ali pa izberite kar fotografijo, ki slavljencu veliko pomeni. Natisnite na primer obraz slavljenca in dodajte smešen napis skupaj z datumom. Tako boste ovekovečili dogodek.

Unikatno oblačilo za otroke

Za praznovanje prvih rojstnih dni vse mamice izbirajo oblačila, ki imajo poseben motiv in napis. Izberejo na primer belo majico za otroke, izberejo sliko miki miške ter poiščejo najboljši print na majice, ki ga najdejo na spletu.

Print na majice - otroške majice
Print na majice za otroke

Na oblačilo odtisnejo tudi leto rojstva ali pa koliko let praznuje malček. Namesto iskanja rojstnodnevnega darila po trgovinah tako raje izberite print na majice, ki bo nepozaben spomin za starše. Veliko staršev potiskane majice tudi uokviri za spomin.

Oblačila kot darilo za sodelavce

Sodelavcem je težko kupiti darilo, saj ne veste, kaj vse že imajo doma. Namesto dolgotrajnega iskanja prek spleta, tako samo obiščite stran za tiskanje majic in izberite darilo. Lahko celo izberete kombinacijo različnih daril.

Izberite na primer zgornji del s kratkimi rokavi s smešnim napisom ter pulover s kapuco. Pulover lahko pustite nenatisnjen ali pa natisnite samo krajši nevpadljiv napis. Tako bo pulover s printom lahko oblačil kamorkoli in za katerokoli priložnost.

Tiskano presenečenje za okrogle obletnice

Za okrogle obletnice vedno iščete nekaj unikatnega in zanimivega. Iskanje si olajšajte s printom na majice, s čimer boste najbližjim pokazali, kako jih imate radi. Najprej izberite model, velikost in barvo oblačila, nato pa se odločite še za motiv.

Izbirate lahko med že izbranimi predlogi ali pa print na majice naredite povsem unikaten. Za tisk izberite kakšno smešno sliko iz preteklosti ter jo dopolnite s posebnim napisom. Ne pozabite natisniti tudi letnice rojstva ali letnice praznovanja.

Zakaj je print na majice odlična izbira za darilo?

Unikaten print na majice je odlična izbira za darilo ker:

  • Pokaže vašim najbližjim, da jih imate radi,
  • Omogoča personalizacijo vsake majice posebej,
  • Je vsaka majica enkratna in je zato nima še nihče od vaših najbližjih,
  • Lahko vsako oblačilo popolnoma prilagodite vašim željam,
  • Vsaka majica zdrži dolgo časa,
  • Lahko vsako majico nosite več let in je to odlično darilo za vse, ki so okoljsko ozaveščeni.

Članki iz iste kategorije: