Podjetnik Uroš Mlakar, lastnik podjetja Quadro

Uroš Mlakar in Quadro – uspešen podjetnik z zgodbo o uspehu

Uroš Mlakar je uspešen slovenski podjetnik, ki je znan predvsem po tem, da se stvari nekoliko loteva drugače kot drugi. S svojim podjetjem Quadro je osnoval prav posebno zgodbo o uspehu, nekateri pa mu pravijo tudi sladki ambasador podravske regije, saj njegovo podjetje pod blagovno znamko Teta Frida ustvarja slastne čokoladne izdelke, ki so vse bolj znani ne le v Sloveniji, ampak tudi drugod po svetu.

A podjetnik Uroš Mlakar Quadro vidi tudi kot priložnost za različne druge projekte, ki bodo še bolj pomembno vplivali na razvoj te regije. Različnih zanimivih poslovnih idej mu zagotovo ne manjka.

Uroš Mlakar – Quadro kot najboljše podravsko podjetje

Podjetje Uroša Mlakarja Quadro je bilo nedavno izbrano celo za najboljše podravsko podjetje, kar sploh ni nič čudnega, saj je podjetje prava inspiracija za vse, ki razmišljajo o poslovnih priložnostih v tej regiji. Podjetje je namreč pravi sinonim za zgodbo o uspehu, ki temelji na zagnanih idejah in veliko vloženega truda in lastnega dela. 

Podjetje Teta Frida
Logotip podjetja Teta Frida

Danes je podjetje Quadro zelo uspešno posluje in prispeva velik delež k razvoju gospodarstva v štajerski regiji, v prihodnje pa se bo to verjetno še izboljšalo, saj so investirali v kompleks Teta Frida ob Dravi, ki privablja goste s pravo čokoladno pravljico – v njem je namreč Uroš Mlakar skupaj s poslovnimi partnerji poleg ličnih glamping hišk uredil tudi prav poseben degustacijski center, v katerem so na voljo ročno izdelani čokoladni izdelki ter prijetna kavarna z lepim razgledom. V njej se lahko posladkajo vsi, ki imajo radi čokolado, takšnih gostov pa gotovo ne manjka.

Čudovit turistični kompleks ob reki Dravi

Čokoladni center oziroma kompleks Teta Frida je zagotovo nekaj posebnega, saj takšnega resorta ni nikjer drugje na svetu. Zaradi tega zanj vlada zelo veliko zanimanje, o njem pa so pisali tudi že številni tuji časopisi in blogerji. Z njim je Uroš Mlakar Quadro popeljal tudi v turistične vode in tako še nadgradil svoj čokoladni posel.

Delo v podjetju Teta Frida je zabavno

Zaradi tega bo podjetje postalo še bolj uspešno in prepoznavno, prav tako pa se bo okrepilo zanimanje za blagovno znamko ročno izdelanih čokoladnih izdelkov Teta Frida. Hkrati pa je z investicijo poskrbel tudi za to, da bo ta del Slovenije bolj turistično prepoznan kot vreden obiska, kar bo vplivalo tudi na njegov razvoj v prihodnosti.

Članki iz iste kategorije: