Najem kombija za potovanje se preverjeno izplača

Razmišljate o potovanju po Evropi? Se odpravljate na počitnice in ne veste, kam bi spravili vso prtljago?  Želite odpeljati manjšo skupino ljudi na potovanje po Sloveniji, a se ne morete dogovoriti, kdo vozi? Rešitev za vse naštete tegobe je najem kombija za prevoz potnikov. Vsa vozila imajo obilo prostora za prtljago, potniki pa v njih sproščeno sedijo, brez občutka utesnjenosti ali bolečih nog zaradi stiskanja v majhnem avtomobilu.

Z najemom prihranite denar

Predstavljajte si, da se na potovanje odpravite v skupini devetih posameznikov. To pomeni, da bi potrebovali vsaj tri avtomobile za prevoz vseh potnikov. To pomeni, da boste morali dotočiti gorivo v vsa tri vozila. V kolikor upoštevamo še cestnino, vinjete, tunele in podobno, se stroški kar hitro naberejo. Najem kombija  vam celoten postopek olajša. Z vsemi prijatelji boste skupaj v enem vozilu. Gorivo boste točili le v en tank, obenem pa boste plačali cestne takse zgolj za eno vozilo. Najem kombija je vsekakor cenejši od potovanja v lastni izvedbi v več vozilih.

Dodatne ugodnosti

Najem kombija se izplača, saj imajo vsi najeti kombiji že Slovensko vinjeto, obenem pa tudi sklenjeno zavarovanje in možnost koriščenja cestne asistence. V primeru predrte pnevmatike, okvare ali prometne nesreče, lahko koristite asistenco. Preprosto pokličete in vam drugi odpravijo težave. Vi pa boste brezskrbno nadaljevali vožnjo.

Pred odhodom v tujino preverite papirje in podrobnosti

V kolikor se nameravate s kombijem odpeljati v tujino, najprej preverite zavarovalno polico. Dokupite zavarovanje in asistenco tudi za tujino, saj boste tako ob morebitni nesreči hitro odpravili težave in se odpeljali naprej. Ne zadovoljite se z najcenejšo zavarovalno polico, saj slednja ne vključuje vsega. Zaposlene v podjetju za oddajo vozil povprašajte o najboljših in najugodnejših pogojih. Pozanimajte se tudi, ali ima vozilo omejitev prevoženih kilometrov in kakšen je znesek, ki ga morate poravnati ob prekoračitvi.

Članki iz iste kategorije: