Krema proti gubam

Lux Factor krema proti gubam

Ste na vašem čelu opazili gube? Ali pa imate izrazite in vedno globlje gubice okrog oči ali ustnic, ki bi se jih radi znebili? Si želite, da bi bila vaša koža videti pomlajeno in bi imela manj gub? Lux Factor krema proti gubam vam omogoča prav to. Če se vam zdi, da so se na vaši koži pojavile gube, je čas, da jo čim prej preizkusite. Z redno uporabo boste zagotovo zgladili gubice ter poskrbeli za veliko lepši videz vaše kože na obrazu, vratu in dekolteju. Torej tam, kjer so gube vsekakor najbolj moteče.

Vlaženje oziroma hidriranje kože

Staranje kože je neizogibno, a s primerno nego lahko ta proces upočasnimo ter poskrbimo za to, da naša koža ostane mladostna. Prav to je naloga različnih krem in drugih kozmetičnih preparatov, ki v prvi vrsti skrbijo za hidriranje oziroma vlaženje kože ter za to, da ima koža dovolj snovi, ki jo delajo sijočo, prožno in mladostno.

Krema proti gubam

Vse to nudi tudi Lux Factor krema proti gubam, ki kožo osveži in dobro zaščiti. S tem ji povrne mladostnost ter s hidriranjem in posebno antiage formulo poskrbi za to, da so gube na njej manj vidne. S pomočjo izdelkov znamke Catrice pa boste svoj obraz še polepšali.

Kako lahko pomladimo kožo?

Kakovostna krema proti gubam je tako negovalna in hkrati deluje tudi proti staranju. Vedeti pa je treba, da na sam proces staranja kože vplivajo tudi drugi faktorji, ki jih lahko zmanjšamo tako, da živimo čim bolj zdravo in pijemo dovolj tekočine. Dva litra na dan je minimum, pri čemer je najbolje piti kar samo vodo.

Pomembno je tudi gibanje na svežem zraku, zdrava prehrana, piling ter masaža koža pa tudi tako imenovana obrazna joga. Pomembno je tudi, da kožo na obrazu vsak dan nežno očistimo ter za kožo na njem skrbimo tudi z drugimi negovalnimi sredstvi. Krema za odpravljanje gub je tako le pika na i, ki še dodatno pomladi našo kožo.

Skrivnost se imenuje hialuron

Lux Factor krema proti gubam vsebuje hialuron oziroma hialuronsko kislino. Prav v tej sestavini se skriva skrivnost pomlajene kože z manj vidnimi gubami. Hialuronska kislina ima odličen učinek na kožo ter ji pomaga ohranjati večjo prožnost. Koža je zaradi nje bolj gladka, rezultati pa se običajno pokažejo že po nekaj tednih redne uporabe kreme. V primeru, da vam gredo gube na živce, da bi se jih radi znebili in poskrbeli za to, da bo vaša koža spet zasijala, izberite kakovostno kremo proti gubam ter jo preizkusite!

Iščete najboljše mazilo za nego po tetoviranju? Potem si preberite članek na temo krema za nego tatuja.

Članki iz iste kategorije: