Večerne torbice za urejena dekleta

Pogosto je prav nabor modnih dodatkov tisti, ki bistveno vpliva na naš celotni videz. Pomembna je njihova usklajenost, prav tako pa je treba pomisliti na usklajevanje modnih dodatkov s priložnostjo oziroma namenom, za katerega se uredimo.Večerna torbicaOsnovna pravila veljajo tudi za torbice, kjer ženske dobro vemo, da ena ali dve nikakor ne zadostujeta. Že dnevnih torbic potrebujemo kar nekaj različnih, da jih lahko kombiniramo z garderobo in čevlji, še bolj pomembna pa je izbira večerne torbice, ki mora biti vsekakor drugačna od dnevne.

Večerne torbice so vse bolj priljubljene

Večerna torbica danes ni več namenjena zgolj slavnostim ali za kombinacijo k večerni obleki, temveč se uporablja za vse večerne izhode na splošno – torej takrat, ko gremo zvečer ven in se v ta namen tudi lepše uredimo, pa čeprav gre zgolj za obisk lokala, ne pa posebno prireditev. K lepi in modni garderobi zvečer namreč ne moremo nositi torbice, v kateri čez dan prenašamo vse svoje potrebščine in morebiti celo prenosni računalnik. Večerne torbice morajo biti lepše, predvsem pa veliko manjše, sicer so hitro nepraktične in imamo težavo s tem, kam jih odložiti oziroma postaviti, ko na primer plešemo na plesišču, smo v prvi vrsti na koncertu, naročamo pijačo za šankom …
Večina žensk in mladih deklet se zato odloči, da bodo uporabljale večerne torbice, ki so majhne in lahke, torej nemoteče, v njih pa je prostora dovolj ravno za tisto najbolj nujno: denarnico, mobilni telefon, ključe in kakšno ličilo.

Izbira večerne torbice

Če večerne torbice še nimate, je za začetek vsekakor najbolje, da se odločite za klasiko: za majhno črno torbico v obliki pisma, saj boste to lahko kombinirali h kar največ oblačilom. Tudi preprosta zlata ali rdeča torbica sta vedno uporabni in se podata tako k večerni obleki kot k džinsu in športnim copatom, res pa je, da je treba paziti na primerno usklajevanje barv. Barvno so najmanj uporabne torbice v barvah in odtenkih, ki so modni posamezno sezono, že naslednje leto pa so videti staromodne – za takšne večerne torbice se večinoma velja odločiti, kadar kupujemo torbico za posebno priložnost, ne pa za večerne izhode na splošno.
Pri vsaki torbici bodite pozorni na kakovost izdelave in na material. Torbica mora biti namreč trpežna, podloga se mora skladati z zunanjo barvo, zadrge in gumbi in drugi deli se ne smejo zatikati. Vedno je praktično, če je tudi mala večerna torbica v notranjosti razdeljena na dva dela in ima žepek, da je shranjevanje čim bolj praktično in so dokumenti ali denar tudi vedno na varnem.

https://www.youtube.com/watch?v=nTL2TcEAUM8

Članki iz iste kategorije: