Osvežimo izgled dnevne sobe z regali in klubsko mizico

Pogosto si lahko prenovo močno olajšamo z regali za dnevno sobo, saj vsebujejo police, namenski prostor za multimedijske naprave ipd. Vedno pa lahko samo popestrimo izgled našega doma, če dokupimo ali zamenjamo določeno pohištvo, ki je že izrabljeno, staro ali drugače neprimerno.

Na voljo so številni dnevni regali iz visoko kvalitetnih in trpežnih materialov, ki bodo prispevali k njihovem dolgotrajnejšem obstoju, lesku in brezhibnem izgledu.

Regali za dnevno sobo

Največja prednost, ki jih imajo dnevni regali je ta, da se popolnoma stilsko in funkcionalno ujemajo z našim razpoložljivim prostorom. Če kupimo posamezne police, stojala za knjige ipd., je skoraj nemogoče, da popolnoma poravnamo vse elemente. Obenem pa tvegamo, da se ne bo izgled ujemal med različnimi elementi.

Dnevni regali z multimedijskim prostorom

Moderni regali za dnevne sobe imajo že vključen namenski prostor za pametni televizor, Hi-Fi stolp, igralno konzolo, zvočnike in drugo moderno tehnologijo. To nam omogoča, da naprave samo postavimo na primerno mesto, kablovje pa lahko pametno razporedimo okoli in za samim regalom.

Klubske mizice popestrijo izgled našega doma

Popularno pohištvo, ki je prisotno v mnogih domovih po svetu, so razne mizice. Vedno bolj razširjene so klubske mizice, ki so narejene iz lesa, kovine, plastike in tudi stekla. Uporabimo jih lahko v dnevni sobi kot dodatek k sedežni garnituri. So idealno odlagališče za razne predmete, kot so daljinec za televizor, prigrizki, pijača, knjige, časopis ipd.

Omenjene mizice lahko postavimo tudi v manjše prostore, kjer želimo ustvariti bolj razkošen občutek in povečati navidezno velikost sobe. Pripomorejo pa tudi pri organizaciji predmetov, saj jih lahko pospravimo na klubsko mizico ali v njene predale. Mizice so tudi nepogrešljiv dodatek, če jih uporabimo v kombinaciji s sedežno garnituro in regali za dnevne sobe.

Članki iz iste kategorije: