Zobni nadomestki v obliki titanovega vijaka

Implantate lahko seveda uporabimo tudi za učinkovito nadomestitev več zob, lahko celo za vse manjkajoče zobe v čeljusti. V tem primeru govorimo o all on 4. Ne glede na to, je takšen zobni pripomoček zagotovo ena od boljših rešitev ob izgubi zob. Je tudi prvovrstna rešitev za stabilizacijo zobne proteze, če vam ta ne omogoča normalnega prehranjevanja. Ob tem pa vas gotovo zanima tudi cena za takšno učinkovito zobozdravstveno storitev. Cena za zobne implantate je odvisna od več dejavnikov. Ne nazadnje tudi od kakovosti materiala, iz katerega so izdelani.

Takojšna fiksna rešitev za celotno čeljust

Omenili smo, da so implantati lahko odlična rešitev tudi za nadomestitev vseh zob v ustni votlini. Tej storitvi torej rečemo all on 4. Omogočena vam je takojšnja fiksna rešitev za celotno čeljust. V tem primeru pa je cena zobnim implantatov nekoliko višja.

Odlična novica je ta, da vam all on 4 lahko nadomestijo zobe v enem dnevu. Na poseg lahko pridete v dopoldanskem času, popoldne pa vam strokovnjaki že nadomestijo nove zobe. Tovrstna rešitev je dobrodošla za prav vsa starostna obdobja, po posegu pa so seveda nujne redne kontrole v izbrani ambulanti.

Zobozdravnik zasebne zobozdravstvene ambulante se stalno strokovno izobražuje ter sledi novostim.

Za nadomestitev manjkajočega zobu lahko izberete privatnega zobozdravnika

A še preden se odločite za vstavitev zobnega implantata, boste morali izbirati med dvema možnostma. Na voljo za to storitev sta vam tako javni kot tudi privatni zobozdravnik. Kaj je boljša izbira, se boste najverjetneje znali odločiti sami. Dejstvo pa je, da bam bo privatni zobozdravnik storitev lahko omogočil v precej hitrejšem času, čeprav vas bo to stalo več denarja.

Sicer pa so na sploh zasebni zobozdravniki vse bolj priljubljena izbira. Ker jih je kar nekaj, so cene postale bistveno bolj dostopne. A tudi pri izbiri zasebnega zobozdravnika je treba nekoliko paziti. Odločite se na primer za tistega, ki so vam ga priporočili najbližji. Po drugi strani pa so vam dobri privat zobozdravniki na voljo tudi na spletu, kjer lahko na njihovih straneh preverite tudi reference, storitve, cene.

Članki iz iste kategorije: