Strešni kovčki moderne in privlačne zasnove

Strešni kovčki so dobrodošli tudi za najem. A izkušeni uporabniki vam bodo zagotovo svetovali, da je nakup kovčka bolj racionalna odločitev kot pa najem, še posebej, če veliko potujete. Obenem vam bodo povedali, da je najbolje posegati po strešnih kovčkih, ki se lahko odpirajo na obe strani ter imajo še cevne ključavnice, ki pozimi ne morejo zaledeneti.

Smiseln najem strešnega kovčka

Čeprav so strešni kovčki cenovno dovolj dostopni za vsakogar med vami, se je tu in tam vendarle bolje odločiti za najem kot pa za nakup. Če se na daljši dopust s svojimi najbližjimi z veliko prtljage odpravite le enkrat ali dvakrat na leto, je najem strešnega kovčka zagotovo veliko bolj smiseln.

Nosilci za kolesa
Izbira primernih nosilcev za kolesa

V zadnjem času se je število izposojevalnic takšne opreme močno povečalo. To kaže vsekakor na to, da so cene najema strešnega kovčka postale ugodnejše. Najem lahko hitro uredite kar preko spleta. Če imate na primer že strešne nosilce, vas bo strešni kovček za najem za dva tedna stal med 60 in 80 evri.

Zaščitna cerada za avto

Ne spreglejte tudi članka o tem kako cerada za avto poskrbi ne samo za ohlajanje vozila, temveč tudi za preprečitev poškodb površine vozila (toča, sneg, …).

Kdaj so dobrodošli nosilci za kolesa

Kolesarjenje je že od nekdaj sila priljubljena športna dejavnost. V zadnjem času pa se marsikomu med vami zdi, da je na cestah že več ljubiteljev poganjanja koles kot pa kdaj koli poprej. Pri tem ne mislimo samo na mestne kolesarje, ki se s pomočjo kolesa v zgodnjih jutranjih urah poskušajo na prefinjen način izogniti zastojem na poti na delovno mesto. V mislih imamo tudi tiste, ki brez svojega kolesa ne zmorejo niti med dopustom.

V takšnem primeru je treba kolo ustrezno namestiti v vozilo. A ker gre za nekoliko večje sredstvo, je najbolje, da se ga namesti zunaj samega avtomobilskega prostora. Najverjetneje so nosilci za kolesa v takšnem primeru najboljša rešitev.

Članki iz iste kategorije: