Avtomobilska prtljažna korita iz gume

Prednosti avtomobilskih prtljažnih korit iz gume

Če je vaš prtljažnik nepoškodovan, vam to ob prodaji vozila lahko celo dvigne ceno. Tudi zato je še toliko pomembneje, da smo pri vzdrževanju svojega prevoznega sredstva pozorni na vse dele. Da bo prtljažnik ostal nepoškodovan, pa je treba vanj postaviti primerno opremo za preprečevanje. Korito za prtljažnik je zagotovo dobra izbira. Na trgu vam je na voljo kar nekaj vrst avtomobilskih korit. Ne nazadnje se razlikujejo tudi po materialu. Avtomobilska prtljažna korita iz gume pa so zagotovo ena od najboljših izbir.

Prtljažno korito iz gume lahko najučinkoviteje zaščiti vaše vozilo pred mokrim in umazanim tovorom. To za vas zagotovo pomeni kar velik prihranek časa za čiščenje. Gumijasto korito za prtljažnika avta je v primerjavi s tekstilnim veliko bolj dobrodošlo pozimi, ko je umazanije in mokrih predmetov bistveno več. Poleg prtljažnega korita se vam pozimi v avtu splača imeti še gumijaste tepihe.

Originalna avto oprema iz gume

Čeprav boste kupili gumijasto korito za prtljažnik avta in gumijaste tepihe, ni nujno, da boste z izbiro zadovoljni. Zato je še toliko pomembneje, da za svoje vozilo izberete originalno opremo iz gume. Ta se bo z vašim prevoznim sredstvom popolnoma ujemala, vi pa boste bistveno zadovoljnejši.

Kvalitetna avtomobilska prtljažna korita
Avtomobilska prtljažna korita – prikaz uporabe

Sicer pa je znano, da so originalna prtljažna avtomobilska korita in tepihi iz gume izdelani iz visokokakovostnih materialov. To omogoča še bistveno hitrejše in preprostejše čiščenje. Takšno opremo za avto iz gume lahko zlahka stresete, očistite z vodo ali primerno izbranim čistilom. Korito in tepihe nato posušite na soncu ali pa jih sami obrišete.

Korito in tepihi iz gume po meri

Originalno prtljažno korito za avto in tepihi se vašemu vozilu popolnoma prilegajo, ker so narejeni po njegovih dimenzijah oziroma merah. Na vogalih se tovrstna avto oprema posledično ne zvija in niti ne premika. Dobra plat originalnega korita in tepihov za avto je tudi ta, da se lahko hitro in preprosto namestijo na izbrane dele avta. Za nameščanje praviloma ne potrebujemo prav nobene dodatne opreme oziroma orodja.

Video: Gumi korito za prtljažnik Gledring

Če se boste torej odločili za nakup avtomobilskega prtljažnega korita in tepihov, je v prvi vrsti najpomembneje, da je oprema originalna, torej narejena iz kakovostnih materialov za dolgo življenjsko dobo in optimalno vzdrževanje ter čiščenje.

Članki iz iste kategorije: