Zaščita za aluminijasta platišča

Nova aluminijasta platišča nedvomno izgledajo vrhunsko. Ker so vsa aluminijasta avtomobilska platišča izredno lahka, to močno zniža celotno težo našega jeklenega konjička. S tem pa so omogočeni hitrejši pospeški in bolj dinamična ter odzivna vožnja. Neprevidni vozniki, robniki pločnikov in druge nevarnosti pa avtomobilska kolesa lahko okrušijo ali drugače vizualno pokvarijo. Tako je dobro, če imamo nekakšno zaščito, saj popravila aluminija predstavljajo precejšen strošek. Veliko je mogoče storiti, če uporabimo rim blades na kolesih našega avtomobila. Delujejo kot zaščiten sloj med površino platišč in elementi, ki jih lahko poškodujejo. Lahko jih namestimo na poprodajna kot tudi platišča, ki smo jih dobili z novim ali rabljenim avtomobilom.

Rim blades je mogoče hitro namestiti

Velika prednost rim blades obročev je ta, da jih je mogoče hitro namestiti doma v garaži ali tudi pri avto kozmetiku, mehaniku ipd. Za namestitev potrebujemo nekaj potrpežljivosti in ostro rezalno orodje, kot so nož, škarje ali klešče. Ko jih namestimo, dobijo aluminijasta kolesa dodaten sloj zaščite, ki deluje kot blažilnik med ovirami zunanjega sveta in kolesi našega avtomobila. S tem se močno zniža možnost, da bomo kolesa opraskali ali povzročili na njih drugo škodo. Enako pa rim blades obranijo kolesa avtomobila neprevidnih voznikov na parkiriščih in ljudi, ki lahko z nakupovalnimi vozički ali drugimi predmeti poškodujejo obrobe aluminijastih koles na našem avtomobilu.

Velika prednost rim blades obročev je ta, da jih je mogoče hitro namestiti doma v garaži.

Boljša vizualna podoba avtomobila

Obroče rim blades je mogoče dobiti v številnih barvah. Lahko se popolnoma zlijejo s tovarniško barvo koles. Veliko voznikov pa se odloči, da bodo omenjene obroče kupili v barvi, ki zelo dobro izgleda z barvo karoserije avtomobila in tudi platišč.

Zaščita za avtomobilska platišča
Nova aluminijasta platišča nedvomno izgledajo vrhunsko.

Več preberite na povezavi: https://www.www-strani.si/zascita-za-aluminijasta-platisca/

Članki iz iste kategorije: