Z redno nego nog do življenja brez bolečin

Redna pedikura je nadvse pomembna za naše telo, saj večino dneva preživimo stoje na nogah. Pomembno je, da stopala kvalitetno in pogosto negujemo. Samo tako lahko preprečimo hujše posledice in morebitno operacijo zaradi vraščenih nohtov ali globokega kurjega očesa.

Estetska pedikura in strokovna nega stopal

Estetska pedikura Beaute Maribor je postopek, kjer pedikerka skrajša in stanjša nohte, odstrani odmrlo in otrdelo kožo, nalakira nohte in nanese negovalno kremo. Redna nega stopal preprečuje dolgoročne negativne posledice. Neredna nega namreč pripomore k deformaciji stopal in prstov. Posledično nastane otrdela in odebeljena trda koža, ki lahko povzroča veliko bolečin. Za vaša stopala je bolje, da vsaj vsak drugi mesec poskrbite za strokovno pedikuro. Na ta način bo vaš korak postal lahkoten in sproščen.

Problematična stopala

Naj vas ne bo sram pokazati vaša stopala. S pedikuro bodo postala v razmeroma kratkem času pravi lepotni ideal. V primeru, da se vaše noge prekomerno potijo in oddajajo neprijetne vonjave, je pomembno, da se za nasvet obrnete na pedikerko. Slednja vam bo svetovala, kateri domači ali kupljeni pripravki bodo odstranili vaše morebitne težave. Zakrivljeni prsti, odebeljena koža in otiščanci so postali stvar preteklosti. Ne pustite, da se vaš dan začne in konča z bolečino. Pedikura Maribor vam bo polepšala življenje, saj boste z rednim obiskom odpravili bolečine in izboljšali vašo hojo.

Odpravite glivična obolenja

Glivice so postale precejšna nevšečnost. Večina ljudi se z njimi sreča na različnih delih telesa, najpogosteje na nohtih na nogah. Doma lahko sicer poizkusite z odstranitvijo s pomočjo namakanja v alkoholnem kisu. Nego zaključite z namakanjem nog v vodi, v kateri je raztopljena soda bikarbona. Po kopeli, pa vsekakor nanesite posebno negovalno kremo. Pomembno je, da po namakanju poskrbite za zaprtje por. To boste dosegli z nanosom negovalne kreme, ki vam jo bo svetovala pedikerka med samo pedikuro Maribor. Na ta način boste hitro odpravili glivice in polepšali vaše nohte.

Članki iz iste kategorije: