Na morje s turistično agencijo

Poletne počitnice so čas, ki ga skozi celo leto veselo pričakuje velika večina izmed nas. Morje, vonj po soli, sončni žarki, blagi vetrič in popolna sprostitev so za mnoge tisto, kar pričakujejo od svojega poletnega oddiha. Večina se pred odhodom ne želi obremenjevati z vsako podrobnostjo glede načrtovanja poti in počitnic, zato se odpravi na bližnjo turistično agencijo, da jim turistični delavci svetujejo in pomagajo pri organizaciji nepozabnih in sproščenih počitnic. Seveda je najprej potrebno vedeti, kje bi radi dopustovali.

Počitnice na morju na Hrvaškem

Na hrvaški obali imamo zares nepreštevno število letovišč in otokov, ki skozi celotno poletje svojim obiskovalcem nudijo poletno sprostitev in oddih. Hrvaška obala je nasploh izjemno razvejana, zato je dobro, da gost vsaj približno ve, v katerem delu hrvaške obale bi si želel preživeti svoje počitnice.

Za tiste, ki ne marajo predolge vožnje, je gotovo odlična izbira slovenska obala ali pa hrvaška Istra,ki je še vedno razmeroma blizu. Tako turistične agencije ponujajo veliko ponudb počitnic v Puli, Rijeki, Vrsarju, Poreču, Crikvenici in drugje. Kdor je zaljubljen v Dalmacijo, se bo seveda moral zapeljati nekoliko dlje po obali. Tako so na voljo razni otoki (Pag, Vir, Hvar itd.) ter obalna mesta Split, Vodice in mnogi drugi, ki svojim obiskovalcem ponujajo obilo sončnih dnih in kopanja v zares čisti vodi.

Počitnice na morju v tujini

Na morje pa se nekateri odpravijo tudi dlje, z letalom, na primer v Grčijo ali Turčijo, ki sta znana po izjemni gostoljubnosti domačinov ter prelepih plažah. V vsakem primeru turistične agencije ponujajo ogromno različnih ponudb, zato ni bojazni, da ne bi našli svojega morskega kotička za nepozabne počitnice.

 

Članki iz iste kategorije: