Frizure za srednje dolge lase

hair
hair (Photo credit: bunchofpants)

Večina žensk se odloči za srednjo dolžino las in razlogov za to je več: ta dolžina las pristaja skoraj vsem ženskam in skoraj vsem tipom las, je veliko bolj enostavna za nego in praktična kot dolgi lasje, ki segajo do hrbta. Srednje dolgi lasje običajno segajo pod brado ali do ramen in z njimi lahko ustvarjate različne pričeske ter boste vedno v koraku z modo.

Daleč najbolj priljubljene frizure za srednje dolge lase so različne stopničaste pričeske. So zelo enostavne za nego, same pa si jih lahko tudi zlahka nekoliko preoblikujete, če si zaželite hitre spremembe ali se odpravljate na kakšno posebno priložnost. Stopničasto pričesko si lahko samo nekoliko pofenirate navzven in tako ustvarite bolj razigran videz, s pomočjo laka za lase in fena jim lahko zlahka dodate nekaj volumna ali pa si s kodralnikom za lase pričarate mehke kodre.

Frizure za srednje dolge lase so zlasti priljubljene med dekleti, ki imajo tanke lase. Tej so namreč zelo občutljivi in ne prenesejo predolge dolžine, kodrov ali volumna, zato je srednja dolžina za njih najbolj optimalna in hvaležna tako za nego kot različna oblikovanja. Če imate tudi vi tanke lase, se lahko brez problema odločite za stopničaste in resaste frizure ali pa se – če vam oblika obraza to dopušča – odločite za enakomerno dolžino las. A tudi tista dekleta, ki imajo bujne in goste lase, se pogosto odločijo za srednjo dolžino, saj je z njo neprimerno lažje ukrotiti levjo grivo, pa še lasje se neprimerno hitreje posušijo!

Enhanced by Zemanta

Članki iz iste kategorije: