Catrice

5 najbolj priljubljenih izdelkov znamke Catrice

Priljubljena blagovna znamka Catrice je pri nas in tudi drugje po svetu prisotna že dlje časa in vedno znova vas navdušuje z novimi izdelki, ki so še bolj učinkoviti od prejšnjih. Znamka je med uporabniki priljubljena tudi zaradi dostopnih cen. 

V nadaljevanju vam bomo zaupali 5 izdelkov Catrice, ki so med uporabnicami še posebej priljubljeni. Na kratko jih bomo opisali, namignili pa vam bomo tudi, kje jih lahko kupite najhitreje in tudi najugodneje.

5 najbolj priljubljenih Catrice izdelkov

 1. Posvetlitvene kapljice

  CatricePosvetlitvene kapljice so všeč zlati tistim uporabnicam, ki prisegajo na celodnevno zaščito pred soncem. Sicer pa je pri nas znano, da takih izdelkov primanjkuje in da so Catrice kapljice tudi zato eden od najbolj prodajanih izdelkov.

 2. Catrice tekoča podlaga – light beige 

  Izdelek je med uporabnicami priljubljen zlasti zato, ker naredi čudovit mat zaključek, hkrati pa podlaga ni pretežka in ne naredi izgleda maske. Dozira se s kakovostno kapalko, kar je za uporabnice zelo priročno. Odlično pa je predvsem razmerje med ceno in količino tekoče podlage.

  Catrice tekoča podlaga je na voljo v štirih odtenkih
  Catrice tekoča podlaga

  Sicer pa je tovrstni izdelek Catrice na voljo v samo štirih odtenkih, vendar pa se pravi odtenek za vse tipe kože lahko doseže z že omenjenimi posvetlitvenimi kapljicami.

 3. Catrice mat šminka 

  Mat šminka Catrice se ponaša z izjemno lahkotnostjo na ustnicah, je 100 % prekrivna in ima zelo   dobro obstojnost. Ko na usta nanesete nov sloj šminke, se prejšnji enakomerno obnavlja.

  Mnoge uporabnice so, še preden so spoznale učinke tovrstnega izdelka, veliko raje posegale po tekoči šminki, ki se je na ustnicah popolnoma posušila. Odkar pa vedo za mat šminko te priljubljene znamke, je tekoča šminka za mnoge uporabnice le še preteklost.

 4. Catrice bronzer 

  Gre za izjemno pigmentiran izdelek, zato ga boste lahko uporabljali zelo dolgo časa. Odtenek je primeren za vsakodnevno senčenje svetlejše kože, saj ni pretemen, tako kot je značilno za mnoge druge bronzerje.

 5. Catrice prime and fine smoothing refiner 

  Gre za poseben silikonski primer, ki povsem zapolni drobne nepravilnosti in teksture. Izdelek ustvari nadvse čudovit satenast zaključek, tekoča podlaga pa se preko njega nanaša odlično.

Vseh 5 top izdelkov znamke Catrice lahko naročite tudi v priljubljeni spletni trgovini, kjer boste lahko izbirali še izdelke drugih vrhunskih proizvajalcev ličil in kozmetike.

Članki iz iste kategorije: