Zakaj je včasih izbira OEM opreme za tiskanje najboljša?

Originalne kartuše nudijo najboljšo kakovost tiskanja

Tiskalniške kartuše so zelo napreden kos tehnologije. To morda na prvi pogled ni tako očitno. Resnica pa je, da je to zelo natančna naprava, ki tesno sodeluje s tiskalnikom, da omogoči potisk svežega papirja s črnilom.

Originalne ali OEM kartuše so optimizirane, da delujejo s tiskalno glavo v našem tiskalniku. Tako se zagotovi izredno natančen potisk črnila, kot tudi izris barv ter njihove natančnosti. S tem pa tudi manj obremenjujemo mehanične komponente v samem tiskalniku. To pa pomeni, da je manj možnosti, da bodo nastale težave, kot je zatikajoče se papir ter druge napake.

Uporaba tiskalnika v podjetju je dandanes skorajda nujna.

Tonerji, ki so odlična izbira za podjetja

Uporaba tiskalnika v podjetju je dandanes skorajda nujna. Tako je veliko lažje izdajati račune ter druge dokumente, ki so zelo pomembni. Res pa je, da so tiskalniki v podjetjih zelo obremenjeni. Tako se hitro zgodi, da se ob uporabi neprimernih kartuš hitro kaj zalomi. Največkrat opazne težave so tako:

  • Zatikanje papirja
  • Popačen tisk
  • Nepravilno natisnjen dokument z manjkajočimi črkami, številkami in drugimi elementi

Z uporabo originalnih tonerjev za laserski tiskalnik se lahko zgoraj omenjenim težavam v večini izognemo. Tako bo tiskanje enostavno, hitro in učinkovito. Poleg tega pa ne bomo potrebovali popravljati tiskalnika, zaradi različnih majhnih napak, ki se neprestano pojavljajo. To pa je ključno, saj je tako potek dela lažji, ter obenem ne prihaja do zamud pri delovnem procesu.

Kartuše in tonerje je možno reciklirati

Moderni procesi proizvodnje so napredovali do te mere, da je večino kartuš možno reciklirati. Enako pa velja za tonerje. 

Članki iz iste kategorije: