Tonerji za printerje Lexmark

Ko se odločamo za nakup novega Lexmark printerja ali pa samo novih barv za že obstoječi printer imamo na voljo kar nekaj izbire. Pozorni bodimo, da je naš Lexmark toner pravilne vrste in velikosti za naš specifičen printer. Lahko se zgodi, da hitro kupimo napačnega in tako ga ne bomo mogli vgraditi v našo napravo. Za nakup nove barve obstaja na voljo veliko izbire in naš Lexmark toner mora biti pravilne izdelave, če ga želimo vgraditi v naš printer.

Posebnosti printerjev

Največja razlika med kartušo in tonerjem je, da kartuša vsebuje črnilo, toner pa barvni prah. Lexmark toner je tako mišljen za laserske printerje. Seveda lahko tudi z takim printerjem natisnemo fotografije in dokumente v zelo visoki kvaliteti. Lahko si izbiramo med črno-belim ali barvnim tonerjem za naš printer, kar nam da veliko svobode, kako želimo uporabljati našo napravo.

 

Zakaj toner

Navadno črnilo včasih ni najbolj primeren material za ustvarjanje novih fotografij in ostalih dokumentov. Lahko, da rabimo večjo natančnost in hitrost v primerjavi z navadnimi printerji. Tukaj pridejo v igro laserski printerji, ki pa uporabljajo tonerje za svoje osnovno delovanje. Lexmark toner je tako visoko tehnološka naprava, ki omogoča, da laserski printer z njim natisne naše dokumente na papir. To se zgodi pri zelo visoki natančnosti, ki jo lahko v današnjem svetu velikokrat potrebujemo.

Kakovost slike

Kar se tiče fotografij je Lexmark toner najboljša izbira za hitro in kvalitetno izdelavo. Navadni printerji so načeloma počasnejši (in tudi cenejši) kot laserski, ampak imajo dokaj veliko slabosti če jih primerjamo med seboj. Laserski printerji so malo dražji ampak opravijo nalogo dosti hitreje in z večjo natančnostjo. Lexmark toner je tako najboljša izbira za vaš printer, če potrebujete hitrost in kvaliteto v enem.

Zaključek

Lexmark toner je prava izbira za vse laserske printerje, ki potrebujejo zamenjavo barve. Novejši tonerji so tudi veliko hitrejši in imajo večjo kapaciteto. Pozanimajmo se kje in kako lahko izberemo Lexmark toner za našo napravo. Natančno preberimo katere tonerje naš printer podpira, ker napačnega ne bomo mogli uporabljati. Obstajajo originalni tonerji in ponaredki za naš Lexmark printer, ki jih lahko kupimo po potrebi in seveda želji.

Se vam je pokvaril tiskalnik ali računalnik? Za popravilo računalnikov naj vedno poskrbijo strokovnjaki, saj lahko sicer naredite še več škode. Preberite si več o tem.

Članki iz iste kategorije: