Pasja hrana v spletni trgovini Kosmatincki.si

Pasja hrana v spletni trgovini Kosmatincki.siLahko bi rekli, da je pes vaš najboljši prijatelj. Če ste lastnik psa, zagotovo veste, kako potrebna je nega psa in redno gibanje ter nenazadnje tudi izkazovanje neke ljubezni do psička. Zelo pomembna pa je seveda tudi prehrana vašega psa.

Spletna trgovina za pse Kosmatinčki ima v svoji ponudbi tudi pasjo hrano, znamke Natura Vet, ki zajema izdelke brez kakršnihkoli kemičnih dodatkov. Natura Vet pasja hrana je 100% naravna, saj ne vsebuje ne umetnih barvil, niti ojačevalcev okusa ali umetnih konzervansov, ravno tako niso prisotni antioksidanti in umetni vitamini. Sestavine omenjene pasje hrane so najvišje kakovosti, saj so odobrene tudi za prehrano ljudi.

Neprimerna oziroma nekvalitetna pasja hrana lahko povzroči pri psu marsikatero bolezen, kot je rakavo obolenje, težave s sklepi, obolenje jeter in ledvic, razne alergije in pa tudi prebavne motnje. Izdelki Natura Vet so psu popolnoma prilagojeni, saj so razviti v skladu s prehransko fiziologijo psa.

Če boste torej obiskali spletno stran podjetja Kosmatinčki, boste v kategoriji pasje hrane lahko izbirali med izdelki suhe pasje hrane, mokre pasje hrane, pasjih klobac, pasjih priboljškov in tudi prehranskih dopolnil za pse. Poleg pasje hrane pa boste lahko kupili tudi izdelke za higieno in nego ali opremo za pse. V kolikor je v vaši družini prisotna tudi mačka, tudi ta ne bo ostala praznih tačk. Na spletni strani podjetja si lahko preberete tudi zakaj je podjetje izbralo znamko Natura Vet, v primeru dodatnih vprašanj ali nasveta, pa lahko tudi kontaktirate podjetje, ki bo z veseljem poskrbelo za vaše kosmatinčke.

Članki iz iste kategorije: