Kratke polo majice

Promocijski material, ki najbolj navdušuje

Pri izbiri primernega promocijskega materiala morate paziti zlasti na to, da vključite izdelke, ki so med ljudmi na sploh priljubljeni pa tudi uporabni. Še posebej dobrodošel je promo tekstil, na primer majice, jakne, brezrokavniki. Promocijske kratke majice s potiski so uvrščene daleč na najvišje mesto seznama za tovrstni material. A zagotovo še zdaleč ni vseeno, kako so takšna oblačila zasnovana oziroma iz kakšnih materialov so izdelana.

Majice s kratkimi ali pa dolgimi rokavi so torej lahko različno oblikovane in narejene iz najrazličnejših vrst materialov. Med seboj se razlikujejo tudi v barvi in po tem, kakšna vrsta tiska ali vezenja jih krasi. Zelo cenjene in dobro nosljive so polo majice, ki jih zlasti obožujejo predstavniki močnejšega spola.

Polo majice s tiskom za promocijo.
Polo majice s kratkimi rokavi in tiskom so dobra izbira promocijskega materiala za vaše podjetje.

Namenjene pa so bolj formalnim priložnostim. Slednje pa zagotovo ne pomeni, da polo majice ne smete obleči tudi v svojem prostem času.

Tisk ali raje vezenje na majice

Ko boste za promocijska darila za svoje podjetje izbirali med tekstilom, boste nanj dali natisniti vsaj svoj logotip, če ne še kaj drugega. Ob tem pa se morate vprašati, ali je za vas primernejša izbira natisnjeni logotip ali morda takšen, ki se ga na majico namesti s pomočjo vezenja.

S tiskom vašega logotipa na kvalitetno polo majico lahko zelo učinkovito promovirate.

Če se nikakor ne morete odločiti med tiskom in vezenjem, je najbolje, da si kakšen končni promo potiskan tekstil ogledate pobliže. Morda vas bodo majice z vezenim logotipom še toliko bolj navdušile, ker so morda videti bolj kakovostne. Pred končno odločitvijo pa se pozanimajte tudi o tem, koliko vas stane tisk na majice in koliko vezenje.

Članki iz iste kategorije: