Ličila OFRA - enojno senčilo

Kozmetika OFRA z dolgo obstojnimi in kakovostnimi ličili

Kozmetika OFRA je mednarodno priznana ameriška kozmetična blagovna znamka, ki se uvršča med vodilne proizvajalce izdelkov za nego kože in izdelkov za profesionalno ličenje. Pri tem je vsak izdelek oblikovan in zasnovan v njihovih laboratorijih, kjer nenehno iščejo rešitve za to, da bi bili vsi izdelki za nego obraza in makeup visoko kakovostni, močno pigmentirani in dolgo obstojni.

Visoko kakovostna ličila OFRA so med uporabnicami priljubljena tudi zato, ker ob nanosu ne dražijo niti najbolj občutljive kože. Makeup izdelki so primerni za nanos na vse tipe kože, zato so nad njimi navdušeni tudi YouTube zvezdniki, ki uspešno zastopajo in predstavljajo  kozmetično blagovno znamko. V kozmetični liniji lahko najdemo široko paleto izdelkov za ličenje, od šmink in maskar do gelov za obrvi in kremnih pudrov. Med najbolj priljubljenimi ličili pa so osvetljevalci za obraz in senčila za oči.

Enojna senčila za oči in makeup palete 

Kozmetični liniji ličil za oči OFRA in Lovely vsebujeta makeup izdelke v obliki enojnih senčk in palet senčil za oči. Enojna senčila za oči v različnih barvnih odtenkih, ki dajejo očem več sijaja, so dolgo obstojna in zagotavljajo naravno zaščito pred soncem. Poleg tega so primerna za ličenje tudi za vse tiste uporabnice, ki nosijo kontaktne leče. Mat enojna senčila pa so izjemno pigmentirana, pri čemer jih na veke lahko nanašamo s suho ali mokro tehniko ličenja. 

Ličila OFRA
Kakovostna ličila OFRA

Makeup kozmetične palete pa so zasnovane tako, da jih lahko uporabljamo tako za nanos na veke, kot za ličenje ostalih predelov obraza, saj paleta vsebuje:

  • svetleče in mat senčke za nanos na veke
  • kompaktna rdečila za lica
  • mat osvetljevalce 
  • bronzer
  • puder v prahu 

Kompaktni osvetljevalci za obraz in palete osvetljevalcev 

Kozmetična linija osvetljevalcev za obraz nudi enojne osvetljevalce v različnih barvnih  odtenkih ter kompaktne osvetljevalce, ki v eni samostojni makeup embalaži vsebujejo do pet različnih odtenkov, katere lahko pri nanosu na obraz poljubno mešamo med seboj in tako z makeup tehniko zabrisovanja ustvarimo naraven in nežno iluminiran sijaj na koži.

OFRA kozmetične palete osvetljevalcev za obraz, ki jih lahko naročimo v spletni trgovini z naravnimi ličili na strani pinkpanda.it, ponujajo štiri kompaktne osvetljevalce v originalnih velikostih, saj so tu enojni makeup kompaktni osvetljevalci združeni v eno kozmetično paleto. Njihova mehka struktura in visoka pigmentacija omogočata enostaven nanos in zabrisovanje, zato s temi ličili lahko ustvarimo dolgo obstojen sijaj na obrazu.

Članki iz iste kategorije: