Cewe fotoknjiga vas bo povsem navdušila

V zadnjem času na naših policah in na policah naših prijateljev videvamo t. i, fotoknjige. Te knjige so praktična zamenjava za albume. Ne le samo da so bolj praktične, tudi na pogled so mnogo lepše in seveda tudi kvalitetnejše. Cewe fotoknjiga na naši polici pa nas še posebej navdušuje.

Cewe fotoknjiga je knjiga z vašimi osebnimi fotografijami ali fotografijami po vašem izboru, ki jo lahko naročite kadarkoli. Pri tem morate misliti na želeni format, vezavo, papir, vzorce, morebitni video, ceno ter dobavni rok ter seveda še na garancijo zadovoljstva.

Formati takih knjig so torej lahko različni. Lahko se odločimo za mini varianto, ki je primerna za shranjevanje spominov na rojstne dneve, druženja s prijatelji ali krasno preživete vikende z našo družino. Narejena je iz mehkih platnic in vsebuje do 74 strani. Cewe fotoknjiga mini se tako prilagodi naši ustvarjalnosti. Lahko pa se odločimo še za druge variante, ki so prav tako priljubljene. To so majhna Cewe fotoknjiga, kvadratna Cewe fotoknjiga, kompaktna panorama Cewe knjiga…

Taka fotoknjiga prav tako narekuje primerno vezavo. Lahko izbiramo med trdimi platnicami ali pa mehkimi, lahko se odločimo za imitacijo usnja ali pa za platnene platnice. Možnosti je še veliko več, toda te so med najbolj priljubljenimi. Konec koncev lahko tudi sami predlagamo material in podjetje se nam bo prilagodilo pri izdelavi, le če bo to mogoče in v skladu s pravili.

Papir Cewe fotoknjiga je prav tako pomembno dejstvo, saj močno vpliva na končno podobo in seveda na kvaliteto knjige. Poleg papirja, ki ga je več vrst in vsaka vrsta je kvaliteta zase, se moramo odločiti tudi med vzorci. Podjetje jih ponuja kar nekaj, mi pa seveda izberemo zase najbolj primernega.

Poleg vsega naštetega pa imamo v svoji fotoknjigi možnost imeti tudi svoj lasten video. Pri tem je seveda potrebno pri sebi imeti ustrezno tehnologijo, kar pa za današnji čas ne predstavlja nobenega večjega problema.

Cewe fotoknjiga ima seveda tudi svojo ceno in dobavni rok. Cena je močno odvisna od tega, kar smo si izbrali, potrebno pa je poudariti, da nobena ne presega naših zmožnosti. Dobavni rok je kratek, saj je knjiga ponavadi že v nekaj dneh pri nas doma.

Kaj več pa na spletnih straneh podjetja Cewe. Obiščete jih lahko na tej povezavi http://www.cewe.si/.

Članki iz iste kategorije: