Učenje angleškega jezika doma nikoli ni bilo lažje in zanimivejše

Vsi vemo, kako zelo je pomemben angleški jezik. Toda učenje ne gre vsem enako dobro od rok. V šoli sem bil prava katastrofa, tuji jeziki mi niso šli od rok. Komaj sem dobil pozitivno oceno. Kasneje se je izkazalo, da bom za opravljanje dela potreboval angleški jezik. Delodajalci so zahtevali, da se čim prej naučim angleščino, vendar za ta podvig nisem imel veliko časa. Šola in tečaji trajajo zelo dolgo, zato sem upal, da bo učenje angleščine doma dobra ideja. Na koncu se je izkazalo, da je res bila.

Kako sem prišel do ideje, da bi se angleščino učil doma?

Delo, ki ga opravljam, mi ne pušča veliko prostega časa. Tistih nekaj ur, ki jih imam, jih poskušam preživeti s svojimi najbližjimi. Zato sem se odločil, da najdem način, s katerim bi se lahko naučil angleščine in bil hkrati doma s svojo družino.

Zato sem takoj izločil šolo tujih jezikov in tečaje. Prvič, trajajo predolgo. Drugič, predavatelj se ne more posvečati le enemu poslušalcu tečaja, temveč se mora osredotočiti na celotno skupino. Vsi nismo zmožni slediti istemu tempu, kar je bil eden od razlogov, zakaj sem se odločil, da se odrečem te vrste učenja angleškega jezika. Po tem mi je ostala ena samo možnost – učenje angleščine doma.

Med iskanjem načina učenja angleščine doma, sem naletel na knjigo Pingulingo. Delovala je zanimivo, zato sem se odločil, da jo podrobno preučim.

Odkritje mi je vzelo sapo. Pri prebiranju izkušenj številnih uporabnikov sem zvedel, da knjiga Pingulingo pomaga pri:

  • osvojitvi tujega jezika, ne glede na starost in predznanje,

  • daje motivacijo za učenje,

  • razumevanje slovnice angleškega jezika ni težko.

To je le majhen del tega, kar nudi knjiga Pingulingo. Bilo mi je jasno, da je Pingulingo metoda, ki jo moram uporabiti, če želim, da bo moje učenje doma uspešno.

Nisem se obotavljal, takoj sem jo naročil. Rekli so mi, da bo knjiga dostavljena v roku 2-3 delovnih dni in lahko rečem, da so se res držali dogovorjenega roka.

Učenje angleščine se je lahko začelo

Na prvi pogled je delovala kot povsem običajna knjiga. Med prebiranjem sem se zavedel, da se ne more primerjati niti z eno knjigo, ki sem jo do sedaj prebral.

Učenje je bilo tako enostavno, da nisem mogel verjeti. Moj besedni zaklad je z vsakim dnem postajal bogatejši. Počutil sem se kot prerojen, pa še učil se nisem veliko. Včasih sem se učil eno uro, včasih pa le 30 minut, a sem vseeno napredoval.

Ko je moja žena videla, kako zelo sem napredoval v tako kratkem času, se je odločila, da se bo učila z menoj. Mesec dni zatem se v najini hiši vse pogosteje govori angleško. Na ta način vsak dan preverjava svoje znanje. Začela sva poslušati tujo glasbo in gledati filme brez podnapisov. Oba sva resnično zelo napredovala.

Zaradi tega sem se odločil, da svojo zgodbo delim z vami. Vsi morajo zvedeti za Pingulingo. Če se vam je učenje angleškega jezika doma do sedaj zdelo nepredstavljivo, menim, da bo knjiga Pingulingo spremenila vaše mnenje.

Članki iz iste kategorije: