Plinski žar Weber Spirit II E-210

Čeprav je plinski žar Weber Spirit II E-210 kompakten in ne zavzema preveč prostora, je dovolj velik, da lahko peče primerno količino hrane naenkrat. Zaradi tega je ta žar idealen za domove s prostorskimi omejitvami. 

Z njim lahko preprosto pečete 10-kilogramskega piščanca ali pa hkrati pečete različne vrste mesa in zelenjave.

Rešetke so iz litega železa in emajlirane s plastjo porcelana. To ponuja dvojno korist: enostavnejše čiščenje in boljše zadrževanje toplote. Ovoj se ne tako enostavno luščil, zbledel ali zarjavel.

Prenosni plinski žar Weber Spirit II E-210 je opremljen z elektronskim sistemom za vžig, ki zagotavlja hitre in zanesljive vžige. Ponuja dobro kontrolo toplote in enakomerne temperature kuhanja.

Vgrajen termometer omogoča enostavno uravnavanje temperature. Na voljo je tudi merilnik, s katerim boste prepričani, da vam med kuhanjem ne bo nekoliki zmanjkalo plina.

Komu je namenjen?

Če iščete boljšo alternativo žaru z ogljem, potem je Prenosni plinski žar Weber Spirit II E-210 odlična izbira za vas.

Weber Spirit E 210 je idealen za samske / pare in majhne družine, ki želijo žar, vendar nimajo časa in potrpljenja za oglje. Je enostaven za čiščenje ter idealen za dvorišča in balkone. Ker je prenosen, ga lahko preprosto premaknete na mesto, kjer vam najbolj ustreza, in ga hranite v skladišču, ko ga ne uporabljate.

Kakšne so njegove lastnosti in prednosti?

Velika površina za kuhanje: 2323 kvadratnih centimetrov primarnega prostora za kuhanje in 581 kvadratnih centimetrov ogrevanih površin, kar omogoča kuhanje velikih količin hrane.

Zmogljivost: Dva gorilnika iz nerjavečega jekla z vhodom 26.500 BTU na uro zagotavljata visoko zmogljivost.

Enakomerno in okusno kuhanje: rešetke iz litega železa, emajlirane s plastjo porcelana, nudijo enakomerno kuhanje, tirnice za aromo pa maščobne kapljice uplinijo in dodajo okus hrani.

Članki iz iste kategorije: