So keramične ploščice primerne za zunaj ali le za notri?

Ste se odločili, da letos ne greste na dopust in da je skrajni čas, da se malo renovira okoli hiše? Pravilna odločitev, dopust lahko počaka, vi pa boste končno srečni, da ste se odločili za prenovo.  Kupujete keramične ploščice in ne veste ali so primerne le za znotraj hiše ali tudi za zunanje površine? Lahko vam garantiram, da prodaja zunanje keramične ploščice Keramoteka, ki je vsekakor najboljši ponudnik na slovenskem trgu in da boste več kot navdušeni nad njimi, saj imajo najboljšo kvaliteto, cene predvsem pa vas bo prijaznost svetovalcev več kot očarala.

Katere so najboljše keramične ploščice za zunaj?

Večina ponudnikov, ponuja široko paleto in lahko vam rečem da je ogromno ploščic primernih tako za znotraj hiše kot tudi za zunaj. Prodaja zunanje keramične ploščice Keramoteka, ki so vsekakor pravilna odločitev za lepo teraso, prav tako bo čiščenje zelo enostavno. Če vas skrbi cena vam lahko rečem, da se izredno splača odšteti malo več denarja in kupiti boljšo kvaliteto. Keramične ploščice so obstojne zelo dolgo časa, tako da nič hudega, če plačate kakšen Evro več.

 

Zgolj v vednost, naj vam zaupam, da cena za keramične ploščice znaša od 20 EUR dalje, vse je odvisno le od dimenzije in proizvajalca. So pa te ploščice od španskih proizvajalcev, ki so izredno dobri, saj jim je kvaliteta na prvem mestu. Kot dobro priporočilo, pa vam moram povedat, da so zelo dobre keramične ploščice po imenu Kiev, ker so pol sijajne in jih je možno dobiti v bež in gris barvi in to za samo 23 EUR in te ploščice so primerne tako za zunaj kot tudi notri in lahko so stenske ali talne. Tako, da lahko preuredite celotno hišo če želite. Ampak, da se boste lažje odločili je bolj primeren obisk salona ali vsaj prelistati kakšen katalog in se boste lažje odločili, ko boste stvari še videli v živo in ne le v katalogu ali na internetu.

Članki iz iste kategorije: