Troy-Bilt Storm 2890 snežna freza

Troy-Bilt Storm Tracker 2890

Najboljša izbira s servo volanom! To je tudi najtišja bencinska snežna freza na trgu! Storm 2890 ima vse značilnosti freze 2860 zgoraj in doda servo krmiljenje in tihi motor Troy-Bilt (s tehnologijo Noise Guard) za samo dodatnih 100 dolarjev.

Najboljša snežna freza na gosenicah! Storm Tracker 2890 ima vse značilnosti modelov Storm 2860 in 2890 ter doda večji motor in 3-stopenjski pogon! Da, ima servo volan, ki deluje odlično in delujoče grelniki za roke. Kombinacija moči in 3-stopenjskega pogona je najboljša izbira za strme dovoze.

Za ceno je to izjemna ponudba, če potrebujete snežno frezo na gosenicah! Ena od edinstvenih značilnosti, ki Troy-Bilt Storm Tracker postavijo nad frezo na kolesih je, da lahko prilagodite drsnike za čiščenje gladkih dovozov, vendar pa lahko sprednji del snežne freze tudi dvignete za čiščenje gramoznih cest, trat in drugih »neravnih« površin samo s premikanjem ročice na strani stroja. Freza z 3-stopenjskim pogonom ima precej boljše čiščenje kot Hondina freza za 3000 dolarjev ali kitajski stroji z 2-stopenjskim pogonom. Zaradi tega se ne bo zataknil tako zlahka, kot modeli z 2-stopenjskim pogonom.

243 cc motor ima dovolj moči za sneg do 36 cm, vendar se lahko spopade tudi s 45-50 cm, če ga prestavite v nižjo prestavo. V zadnjih dveh letih sem veliko uporabljal to snežno frezo in spopadla se je z vsako količino snega, ki ga je prineslo sem v severni Wisconsin! Lahko si ogledate moje videoposnetke na YouTube, da jo vidite v akciji. Ta snežna freza ima najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Ima celo ogrevane ročice, ki delujejo!

Članki iz iste kategorije: