Eccotemp L5 je zasnovan za prenosno in hitro vročo vodo

Za razliko od prejšnjega prenosnega grelnika Eccotemp L10, je ta nekoliko šibkejši in bi bil najbolj primeren za toplejše vreme, zato ne pričakujte preveč. Navsezadnje je to naravno okolje za prenosne grelnike in bo v tem območju deloval dobro. L5 obljublja hitrost pretoka 5 litrov na minuto, kar je razumno glede na njegovo velikost (ta stvar je velika kot vaš prenosni računalnik), za pravilno delovanje pa potrebuje tlak vode 20-80 PSI in tekoč propan.

Prenosni grelec je lahko priročen v nešteto primerih in ta je eden od vaših najboljših možnosti. Ima tudi 1-letno garancijo in, kot rad rečem, garancija je vedno dobra stvar.

Hrepenite po prhi s toplo vodo v vašem kampu? Ali se samo želite umiti na plaži, ne da bi se pridružila dolgim čakalnim vrstam za javne tuše? Zdaj je tukaj naprava za vas – grelec Eccotemp model L5 vam omogoča razkošje dostopa do tople vode skoraj povsod! S prižigom na baterije, se gorilniki samodejno vključijo v trenutku, ko vklopite vodo in v nekaj sekundah proizvedejo toplo vodo. V spodnjem mnenju vam bom posredoval informacije in povzetek prednosti in slabosti grelnika vode Eccotemp.

Koristi, ki jih prinaša Eccotemp L5

Lahka zasnova za prenosljivost

S samo 6 kg, se lahko grelnik vode L5 z lahkoto nese v kampe, osamljene koče in skoraj vse lokacije zunaj električnega omrežja. Njegova kompaktna oblika omogoča udobno namestiti na skoraj vseh zunanjih lokacijah.

Vsestranskost pri postavitvi

Ta prenosni grelnik brez rezervoarja Eccotemp lahko postavite kamorkoli, pa naj bo to kamp, na plaži ali celo na prostem za pranje vaše posode! Uporabili so ga tudi na čolnih in prikolicah, kar samo poudari njegovo vsestranskost. Akumulatorski vžig vam omogoča nadzor nad plamenom. Pri odločanju za namestitev Eccotempa L5 pa upoštevajte, da ga morate postaviti 5 cm stran od stene, 2.5 cm na vsaki strani od vsega, kar je vnetljivo, 7 cm od okna in okoli pol metra od tal.

Enostavna montaža

Ko kupite L5, so v škatlo vključene vsi potrebni priključki in adapterji, kot so regulator plina, tuš šoba / komplet cevi, oprema za pritrditev in spojka s propansko jeklenko, brez dodatnih stroškov. Jasen priročnik z navodili, ki je priložen novemu kompletu grelnika vode Eccotemp, prav tako pomaga pri enostavni montaži.

Članki iz iste kategorije: