Ogrevanje in hlajenje z vrhunskimi napravami Hitachi

Pri ogrevanju in hlajenju domačih ter poslovnih prostorov vsak posameznik vedno išče najbolj učinkovito rešitev. Seveda je tudi izbira podjetja za namestitev klime ali toplotne črpalke pri tem zelo pomembna. Toplotne črpalke in klimatske naprave, ki jih ponuja podjetje Prealpi, so izredno učinkovite pri ogrevanju in hlajenju malih, srednjih in velikih prostorov. Poleg tega pa porabijo zelo malo električne energije, kar jih naredi stroškovno smiselno rešitev za osebno in poslovno uporabo. Vse naprave omenjenega podjetja imajo tudi vgrajene vrhunske tehnologije, ki skrbijo za čistočo zraka, zmerno temperaturo v prostoru in samodejno čiščenje svojih notranjih komponent.

Vrhunske toplotne črpalke in klimatske naprave Hitachi

Podjetje Hitachi se že več kot 80 let ukvarja z razvojem raznolike tehnologije. V Evropi pa je podjetje prisotno od leta 1982. V tem času so pričeli izdelovati vrhunske naprave za hlajenje in ogrevanje, ki se lahko kosajo z drugimi priznanimi proizvajalci omenjene opreme.

Hitachi klimatske naprave
Hitachi klimatske naprave so opremljene s tehnologijo po imenu FrostWash.

Podjetje Prealpi ponuja najnovejšo tehnologijo podjetja Hitachi, kar se tiče ogrevanja in hlajenja notranjih prostorov vseh velikosti. Ta tehnologija skrbi za zmanjšanje škodljivih onesnaževalcev v našem domu. Obenem pa preprečuje razvoj bakterij in plesni, ki so lahko izredno škodljive za ljudi in živali.

Moderna tehnologija klimatskih naprav, ki kljubuje izzivom modernih časov

Dejstvo je, da je življenje postalo bolj zahtevno in stresno za skoraj vsakega posameznika. Temu doprispeva tudi to, da živimo v svetu, ki je vedno bolj onesnažen. Predvsem pa so onesnaženosti izpostavljena mestna središča, kjer se nahaja največ ljudi. Tako dandanes ni več dovolj povprečna klimatska naprava za potrebe ogrevanja in hlajenja. 

Hitachi klimatske naprave so opremljene s tehnologijo po imenu FrostWash. Ta skrbi za samodejno čiščenje notranje enote klimatske naprave. Obenem pa uničuje bakterije in druge onesnaževalce zraka. S tem ponudi vedno čist topel ali hladen zrak v katerem lahko uživamo. FrostWash obenem tudi očisti prašne delce in uničuje spore plesni. Tako se zagotovi vedno svež in čist zrak. 

Energijsko učinkovite toplotne črpalke

V ponudbi podjetja Prealpi se nahajajo tudi toplotne črpalke podjetja Hitachi. Te so stroškovno učinkovite za ogrevanje raznovrstnih prostorov. Vsebujejo kompresor z nizko porabo energije. To pa zmanjša stroške ogrevanja v zimskih mesecih. Enako pa velja za hlajenje v poletnih mesecih. Sama toplotna črpalka prilagaja svoje delovane glede na zunanjo temperaturo. Tako vedno porabi najmanj energije v kateremkoli danem trenutku.

Hitachi črpalke pa uporabljajo zelo zanimivo tehnologijo za čiščenje zraka. V njih se nahajajo delci korenine Wasabi. To je Japonska rastlina, ki je poznana po svojih zdravilnih učinkih. Tako toplotna črpalka uniči do 99% vseh bakterij, alergenov, pršic in slabih vonjav v naši hiši.

Preberite si še naslednji članek: Učinkovita izbira namiznega svetila

Namizna svetila so vam na voljo v številnih prodajalnah. 

Članki iz iste kategorije: