Delovna oblačila naj imajo certifikat za obstojnost in doseganje evropskih standardov zaščite

Izberite delovna oblačila prek spleta

Prek spleta lahko izberete in kupite večjo količini različnih delovnih oblačil za različne poklice ali domačo rabo. Primerna so za gradbenike, gasilce, električarje, strojnike, gostince in podobno. Pri nakupu prek spleta pridobite tudi garancijo na kvaliteto in evropske standarde.

Različna oblačila za različne razmere  

Med delovna oblačila ne smatramo samo uniforme, temveč tudi kvalitetne delovne hlače, delovne obleke, brezrokavnike, čevlje, predpasnike, rokavice, kape, dihalne maske, zaščitna očala in spodnje perilo.

Delovna oblačila - delovni čevlji
Delovni čevlji so lahko visoki ali nizki

Za delo je pomembno, da imajo delovna oblačila certifikat za obstojnost in doseganje evropskih standardov zaščite. Telo mora biti dodobra zaščiteno med delom, še posebej v ekstremnih razmerah.

Močna zaščitna oprema za noge

Za zaščito telesa je pomembna močna zaščitna oprema. Na gradbiščih se poleg čelade uporabljajo tudi zaščitni delovni gležnarji, ki imajo na prstih še posebej ojačan sprednji del.

To je pomembno, da zaradi težkih stvari na gradbišču ne prihaja do hujših delovnih poškodb. Prsti in stopala morajo biti dodobra zaščiteni. 

Odsevna delovna oprema

Na gradbišču je poleg debeline obleke in obutve pomembna tudi odsevnost materialov. Pri tem morajo obleke imeti posebne odsevne trakove, ki so opazni tudi v slabših vremenskih razmerah. Taka delovna oblačila zagotavljajo najvišjo stopnjo varnosti vas in delavcev okoli vas.

Zaščita obraza pred nečistočami in boleznijo

Glede na zdravstvene razmere po svetu, je na delovnem mestu pomembna tudi dobra delovna zaščita obraza. Med obvezna delovna oblačila trenutno spada tudi zaščitna maska za obraz. Na spletu lahko kupite tudi pralne maske za večkratno uporabo. Maske po uporabi bodisi odložite nekam na stran za tri dni, da bakterije in virusi izzvenijo ali pa masko operete na 95 stopinj. Na ta način vse bakterije in virusi umrejo. 

Zaščita telesa v slabših vremenskih razmerah

V slabših vremenskih razmerah, še posebej v primeru dežja in vetra, je dobro da zaposlene opremite z delovnimi oblačili iz  Softshell materiala. Slednji je odporen na ekstremne razmere. Delavci bodo s softshell delovnimi oblačili zaščiteni pred vremenskimi vplivi in ne bodo tako pogosto zboleli. Kot odlično promocijsko ali poslovno darilo pa lahko softhell jakno poklonite tudi poslovnim partnerjem in strankam. Na ta način boste promovirali podjetje in obenem nagradili poslovne partnerje za njihovo zvestobo.

Izberite tudi tisk ali vezenje

Kot posebnost nakupa prek spleta je tudi možnost vezenja ali tiska. Na ta način natisnite logotip in ime podjetja na različne promocijske materiale, kot so jakne, rokavice, majice, puloverji, šali, delovna oblačila in podobno.

Članki iz iste kategorije: